Skupina B se također nije sramila pokazati sve što može. Vidjeli smo tri vrhunske utakmice, počevši od mini-derbija Ars Future i Je Zakon-a. Ars Futura kreće uraganski. Brnić i Bašić izmjenjuju školski dupli pas na liniji, Brnić izlazi pred Rihtarića i pogađa stativu, no lopta se odbija do Tomislava Bilopavlovića na 9m, koji nema težak zadatak, no obavlja ga vrhunski za 1:0. Do kraja poluvremena je tu bilo svega, od čvrstih prekršaja, stativa, prečki, lažnjaka, neugodnih brčića Kreše Lelasa, no rezultat se nije mijenjao. U drugoj minuti nastavka sijevnula je kontra Ars Future. Ponovno je Vlatko Brnić povukao po lijevoj strani, dodao Bašiću koji je neumoljiv pred Rihtarićem i povećava vodstvo Ars Future. U 24′ Je Zakon ipak smanjuje rezultatski manjak. Gorski dodaje ‘usidrenom’ Stipi Marušiću, koji u svom stilu rješava ovaj ‘problem’ i zabija. Tko bi rekao da će to biti i posljednji pogodak na utakmici, no tako je na kraju i bilo. 2:1 vrijedna pobjeda Ars Future.

Dobitnik Fair-Play nagrade iz prošle sezone, Microblink u prvom kolu je dobio protivnika po mjeri, AI Center Lipik. Utakmica je krenula žustro, sa šansama na obje strane, no poentirao je prvi Dalipi i doveo AI Center Lipik u vodstvo. Nakon vodstva, AI Center Lipik je preuzeo kontrolu nad utakmicom, tako da novi golman Pranjić i nije imao pretežak posao. S druge strane, Ivan Paljak je bio na visini zadatke, te je najzaslužniji za minimalan zaostatak na poluvremenu utakmice. Početkom drugog poluvremena i Paljak je morao kapitulirati. Zaslužni za to su asistent Čekol i strijelac Zdunić. Nedugo nakon pogotka, s druge strane Rotim je testirao Pranjića, no Pranjić je uspješno prošao test. U 25′ Mateo Čekol se sjurio niz lijevu stranu napada te je rutinski svladao Paljka. Kad smo mislili da će utakmica završiti rezultatom 3:0, Tadić je nas je odlučiti demantirati i uz pomoć Delipija upisati gol. Delipi je uspio upisati i gol.

Futsal Dinamo je ušao kao autsajder u utakmicu s puno iskusnijim protivnikom, no nije se postavio tako. Štoviše, Vito Kaštela je već u drugoj minuti šokirao Cvjetno Codificu i doveo Futsal Dinamo u vodstvo. Očekivao se uraganski povratak Cvjetnog, no Futsal Dinamo je stajao i više nego dobro, a novi golman Cvjetnog je pokazivao svoje dobre strane. Početkom drugog poluvrena ponovno ‘hladan tuš’ za Cvjetno. Fotak daje lijepu povratnu loptu za Poklečkog koji još ljepše zabija za veće vodstvo Futsal Dinama. U 22′ ipak smanjenje rezultata. Nakon niza odbijenih udaraca, Mirza Mešić ipak uspijeva ugurati loptu u mrežu. Mladi puleni Futsal Dinama su nakon toga ‘izgubili glavu’, no Fran Rubil na golu drži Plave u igri. U jeku napada Cvjetnog, Fotak pronalazi Ridžala koji lijepo vara Novosela i ponovno dovodi Dinamo u dvostruko vodstvo. Cvjetno kreće u igru s golmanom igračem, a to im se odmah isplatilo. Hršak pronalazi Kosa, koji skreće loptu u mrežu i smanjenje vodstva. Trener Jukić reagira i zove time-out kod zapisničkog stola, no prije time-outa dvojac zaslužan za smanjenje rezultata, ovaj put u zamjenjenim ulogama, izjednačava rezultat; 3:3. Iako su izjednačili, Cvjetno Codifica nije odustala od golmana-igrača. Strpljivo su ‘vezli’ mrežu oko obrane Futsal DInama, a isti dvojac je ponovno bio ubojit. Na kraju velika pobjeda Cvjetnog, jer ovakav Futsal Dinamo će biti jako neugodan protivnik iz kola u kolo.