Otvaranje petog kola OŽUJSKO MNL FFER 26 donijelo nam je dinamičnu i zanimljivu utakmicu u kojoj, iako je gol visio u zraku i stative su se tresle, nije bilo zgoditaka ponajviše zahvaljujući činjenici da su oba vratara bila na visini zadatka. Pojačanje iz Belgije, vjerojatno samo za ovaj susret, Matija Rajh bio je konstantna opasnost za Lukićeva vrata, ali uz pomoć obrane izdržao je do kraja susreta bez primljenog pogotka. S druge strane Rendulić je imao par lijepih proigravanja koja su izgledala obećavajuće, ali Ukalović i ostatak ekipe nisu ih uspijevali kapitalizirati tako da je susret završio bez zgoditaka na obje strane.

U drugom susretu dana Plavi mjesec je od početka susreta počeo snažno napadati vrata SM Ringoela i najavio Galiću da će mu danas biti sadržajan dan. Nakon par obrana Galića i napada Plavpg Mjesec mreža se ipak zatresla na drugoj strani. Čagalj je izveo oštar aut sa desne strane, lopta pogađa Durlena i vara Macana za pomalo neočekivano vodstvo SM Ringoela. Primljeni pogodak samo je pojačao pritisak Plavog mjeseca koji uspijeva poravnati preko Kolege. Prvi pokušaj Galić brani, ali odbijenu loptu Kolega primiruje i sprema ispod grede. Do kraja poluvremena Kolega je još jednom pribran i pogađa nakon uigrane akcije iz kornera. U nastavku susreta Kolega ima svojih “5 minuta”. Prvo se sa lijepim lažnjakom oslobađa svog čuvara, a zatim gura loptu ispod Galića za povećanje vodstva, a nedugo zatim prolazi po liniji te izlazi sam na vratara kojeg s lakoćom vara. Niti minutu kasnije Macan dugom loptom pronalazi Matkovića koji glavom pogađa za visokih 5:1. Pomalo indisponirani SM Ringoel još jednom je morao u svoju mrežu po loptu, ovog puta Tomić je imao lakši dio nakon što je Pajalić pripremio teren i lijepo ga poslužio.

Posljednju utakmicu Skupine A bolje je otvorio branitelj naslova, minus5, nakon što je složio lijepi kontranapad. Požega je lijepo probio po lijevoj strani te uposlio Šaku koji gazi loptu, vara Maksimovića i pogađa za inicijalno vodstvo. Sličnu akciju kao za pogodak ponudio nam je i drugi. Ovaj put je bio Jelić u glavnoj ulozi.  Oduzeo je loptu na centru, sjurio se prema protivničkom golu te pogađa malu mrežicu. Posljednjih osam minuta Kumovi kreću s vratarem u polju i već nakon prvog napada smanjuju zaostatak. Lijepo spuštena lopta na Medena koji odmah pronalazi Kordića na drugoj stativi za “prihvatljivijih” 2:1, rezultat koji uzevši u obzir da je minimalna pobjeda aktualnih prvaka ne izgleda uopće loše po Kumove. No, s obzirom da su Kumovi najavili velike stvari, a da su aktualni prvaci prije ove utakmice  bili u negativnoj seriji, vjerujemo kako Meden i društvo nije nikako zadovoljno ishodom ovog susreta.