Nakon sedam kola OŽUJSKO MNL FFER 22 red bi bio da i pitamo neke od “novaka” na ligi njihove dojmove. Doduše, Optinova i nije neki novak jer imaju u svom rosteru par dobro poznatih imena s lige, no u većini su to debitanti na ligi. Niko, od “novaka” na ligi, Optinova se zasada najbolje snalazi. U jakoj Skupini A imate dvije pobjede i neriješeni rezultat, ali i par poraza kojima niste bili puno podređenija momčad. Kako ti gledaš na prvih sedam kola?

Zadovoljan sam s obzirom da smo se tek okupili. Većina nas nikad nije igrala jedni s drugima, naravno da to može i da će biti bolje. Imamo par igrača koji su ranije igrali MNL FFER pa nam to pomaže.

Nama, promatračima “sa strane” objasni; tko su glavni igrači Optinove? Od koga se očekuje najviše?

Mi smo ekipa koja ne želi isticati pojedince. Još su se u 4. kolu dvojica priključila koja bi nam trebali pomoći u napadačkom dijelu igre. Ako bi morali posebno spomenuti par igrača to bi trebali biti Anton Šerić i Šime Šegota koji su već starosjedioci lige i dečki koji nikada nebi sebe stavili u prvi plan, ali bez njih nebi bilo Optinove.

Kako gledaš na ostatak lige? Gdje vidiš Optinovu u svojoj prvoj sezoni?

Na ligi se igra stvarno kvalitetan nogomet. Ima već dobro uigranih ekipa i nas jos uvijek mladih koji stalno variramo tako da se nikada ne zna kakva će biti utakmica. Ambicije su nam ulazak u playoff, a za dalje ćemo vidjeti.

Tko su po tvom misljenju najkvalitetnije ekipe lige? Što mislis tko će otići do kraja?

Ima puno dobrih ekipa i ne znam jel netko može biti favorit, ali Luka Ploče plovi grupom na čelu sa Zonjićem i Ivankovićem. Puno je ekipa koje mogu iznenaditi i sve zavisi i o sreći pa uz Luku Ploče ne bi htjeli nikoga izdvajati.