Osmina finala OŽUJSKO MNL FFER 25 donijet će još jednu vrlo zanimljivu utakmicu, Šestoplasirana momčad Lige za Prvaka, SM Ringoel sučelit će se s sedmoplasiranom, mladom momčadi Futsal Dinama. Zanimljivo je da međusobni susret koji je završio 3:0 u korist SM Ringoela nam ne otkriva ništa jer je ubilježen bez borbe, tako da će ovaj susret u praksi biti ipak jedini susret ove dvije momčadi ove sezone. Gledajući stilove igranja, sigurno je da mladim igračima Futsal Dinama ne odgovara stil SM Ringoela. Hoće li se momčad koja ima dva igrača nacionalne vrste U19 uspjeti prilagoditi, vidjet ćemo. A vi pročitajte najave sudionika susreta;

Ante Juričić [SM Ringoel]

Kao i svaki puta, od ove četvrtfinalne utakmice očekujemo pobjedu te samim time i prolazak dalje. Imamo manjih problema sa ozljedama, no nadam se da nas to neće sprijeciti u našem cilju. Zasigurno ćemo dati sve od sebe te protivnicima neće biti lako ni u jednom segmentu igre.

Nikola Grgić [Futsal Dinamo]

Prije svega žao nam je što se OŽUJSKO MNL FFER morala zaustavit radi situacije s pandemijom. Veselimo se završnici lige gdje očekujemo uzbudljive i kvalitetne utakmice kakve su bile i dosad, očekujemo prolazak dalje i borbu za finale.