Prvi susret zadnjeg kola Skupine B OŽUJSKO MNL FFER 25 donio je susret “starosjedilaca” na ligi. U čvrstoj rovovskoj borbi u prvom poluvremenu Hršak se iskazao kao dostojna zamjena Kenfelju obranivši par izglednih prilika koje su “pivari” stvorili na otvaranju. Mreže su mirovale u nastavku i to se nije sviđalo Cvjetnom koje sedam minuta prije kraja kreće s vratarem u polju. Iako su i stvorili pokoju izglednu priliku je Zakon je ipak ekipa koja je na kraju uspjela zabiti 20-ak sekundi prije kraja susreta. Salameh je iskoristio jednu “ničiju loptu” i odmjerenim udarcem sa desetak metara donio tri boda svojoj ekipi.

U drugom susretu dana Shish je pokušavao uhvatiti posljednji vlak za Ligu za prvaka te je tako i otvorio utakmicu. Iako su bili brojčano slabiji, odlučno su krenuli te su se nametnuli protiv SM Ringoela. U prvom poluvremenu mreže su mirovala, ali zato u nastavku nije dugo trebalo čekati na zgoditak. Shish je poveo preko Đulvata koji odmjerenim udarcem vara Galića. Igrala se 19′ minuta kada se Kulić izbacuje po lijevoj strani i neobranjivo pogađa pod gredu. Prilike su se nastavile redati na obje strane, ali vratari su bili na nivou. Na kraju susreta pokušao je Sish sa vratarem u polju, ali bezuspješno.

Još jedan susret starih poznanika na ligi je bolje otvorila BE-terna, ali Ivan Runje na vratima Ars future je pokazao vrlo zavidne golmanske sposobnosti. Ipak ni to nije bilo dovoljno jer Lukić koristi nesmotrenost obrane i lagano dovodi svoju ekipu u prednost nakon 7 minuta igre. Nije dugo trebalo da Ars futura izjednači. Runje baca dugu loptu, Roko Tarle iz prve prosljeđuje Imšireviću i on pogađa za mat u tri poteza. Ipak na odmor BE-terma odlazi sa rezultatski plusem jer se ukazuje Ukalović te poentira pored Runje petnaest sekundi prije kraja poluvremena. U drugom poluvremenu BE-terna je imalo puno prilika za ‘zatvoriti’ utakmicu i mirno je privesti kraju, ali nije uspjela. U posljednje tri minute Ars futura je krenula s vratarem u polju i već nakon prvog napada Runje je poslužio Ivana Bašića, koji ne griješi te Ars futura poravnava rezultat. No, s neriješenim rezultatom, BE-terna nije bila zadovoljna, pa su i oni pokušali s vratarem, ali nažalost po njih, Bašić presjeca loptu i poentira sa svoje polovice za veliki preokret i puni pljen za Ars futuru, a brigu i neizvjesnot za Be-ternu. Naime, to je pitanje je za kroničare OŽUJSKO MNL FFER, no, je li ovo prvi put da Lukić i društvo igraju Ligu za Ostanak?