U skupini B smo vidjeli tri utakmice, tri različite priče. Prva je bila jednosmjerna ulica od početka. Nakon početnog odmjeravanja snaga, Kako to je ‘povuklo prvu krv’ pogotkom Tonija Miljanovića, na asistenciju Karla Zemana. Nije OptimIT bio podređen, dapače. Nizali su se napadi s jedne i druge strane, no obrana Kako to je uspjeli iskontrolirati i anulirati sve pokušaje OptimIT-ovaca. Drugo poluvrijeme je krenulo ‘golčinom’ već spomenutog Zemana. Perović je kratko spustio na Zemana, koji si pušta na lijevu nogu i čisti paučinu iz gola nemoćnog Pekeča. Išlo je sve od noge igračima Kako to. Osjetili su to i oni, tako da su s lakoćom svladavali inače odličnog Pekeča na golu koji je ponajmanje zaslužio pet komada u mreži.

Druga utakmica nam je trebala ponuditi jednosmjernu ulicu prema golu Microblinka, no dečki u svijetloplavim dresovima nisu htjeli olako prodati kožu. Dvadeset minuta su mreže mirovale. Najzaslužniji za to je svakako Ivan Paljak, koji je imao odgovor na svako pitanje SKIL-a koji je u relativno ‘tankom’ sastavu naumio riješiti utakmicu u svoju korist. ‘Tanki’ sastav se odnosi broj igrača ne na izgled, jer nekima očito fali utakmica ove sezone. U 21. minuti, tko će drugi nego on, Luka Modrić na dodavanje Romića poentira za vodstvo, nakon kojeg su se SKIL-ovci ipak primjetno opustili. To dokazuje i pogodak Dekanića par minuta poslije. Asistent je bio isti; Alen Romić. No, da su samo klonuli, ne i odustali, dokazao je Microblink u 27′ kad Radonić lijepo zabija na dodavanje Perkovića. Radost je trajala kratko. Nakon prekršaja i žutog kartona Podruga, Alen Romić pogađa iz slobodnog udarca za, pokazat će se kasnije, konačan rezutat i zasluženu pobjedu SKIL-a.

Za kraj nedjeljnog programa, odličnu predstavu su nam pružile ekipe minus5 i Qualije. Iako je Qualia došla u kudikamo većem broju, minus5 se nije imao namjeru predati. Naprotiv, Kolić i Penava su prijetili cijelo prvo poluvrijeme i samo odlični Budimir je zaslužan zašto je mreža Qualije čekala zadnju minutu poluvremena da je se ‘načne’. Čast da ju načnu imali su već navedeni, asistent je bio Penava a priseban je bio Valentino Kolić. Kolić je u ovoj utakmici bio inspiriran, sve dok si nije dopustio grešku i dopustio Crnčeviću da mu ukrade loptu na vrhu šesterca, poklon koji najbolji strijelac lige ne propušta. Do kraa susreta mreže su mirovale, kad grešku Penave iskorištava ponovno Crnčević i zabija za vrijednih tri boda dečki u narančastom.