Iako broji samo jednog člana više, Skupina B OŽUJSKO MNL FFER 13 će u konačnici imati dva kola više od Skupine A. Tako smo ovog vikenda vidjeli 7. i 8. kolo Skupine B. Najveći gubitnik ovog vikenda je gotovo sigurno Estare Culto, koji je sa samo jednim bodom iz dva susreta ovog vikenda svoju sudbinu prepustio u ruke Grupe TNT. Estare je najprije u 8. kolu u subotu upisao još jedan 0:0. Gotovo je nevjerojatno vidjeti ovaj rezultat u futsal analima, a Estare je upisao već treći 0:0 rezultat ove sezone. U nedjelju je Estare Culto imao priliku za popravak, no ponovno je Estare zakazao. FKIT Tigrovi su ti koji su krenuli konkretnije dok se Estare koncentrirao na kontranapade i upravo iz jednog takvog su i poveli. Marušić je lijepo u priliku izbacio Pavelića koji u 18′ minuti pogađa za veliko slavlje Estareove klupe. Nakon primljenog gola FKIT je još više stisnuo, ali obrana Estarea na čelu sa Šuškovićem te uz pomoć okvira gola odolijevala je napadima. Kada već nije išlo iz izrađenih napada, FKIT je iskoristio poklone Estare-a. Prvo je Tin Milošević u 25′ ukrao jednu loptu na centru i sjurio se prema Šuškoviću te izjednačio, a onda je jedan takav identičan poklon iskoristio Đuričić minutu prije kraja i u potpunosti preokrenuo rezultat.

Za razliku od Estarea, Torcida je na uvjerljiv način upisala dvije pobjede, kao i FKIT Tigrovi. U osmom kolu Torcida je uvjerljivo svladala GMNK Cvjetno, da bi dan kasnije rezultatski neuvjerljivije, no dojmovno gotovo jednako svladala Galeriju.

Zanimljiv okršaj nam je ponudila utakmica između sudionika Lige za ostanak, u kojem su Pjesnici nastavili subotnji pozitivni niz i ukljižili puni plijen ovaj vikend. U pobjedi Pjesnika posebno se istaknuo Leon Rotim koji je s tri gola bio nerješiva zagonetka za obranu SPAN-a. Iako je SPAN u drugom dijelu pokušao sa Furčićem kao vratarem u polju, obrana Pjesnika je uspješno odoljevala napadima i u konačnici slavila.

Bubanj je organiziranom i smirenom igrom došao do vrijedna tri boda i osigurao si plasman u Ligi za prvaka. Poveli su vrlo rano poveo preko Jurišića koji je ispratio dodavanje Brčića i poentirao za rano vodstvo u 2 minuti. S obzirom na nedostatak prvog vratara Kneževića, Bubanj je igrao opreznije i nije davao previše šansi Cvjetnom. Pred kraj drugog poluvremena utakmicu je u mirnije vode uveo Jurišić koji je solo prodorom povisio na sigurnih 2:0. Probalo je Cvjetno sa vratarem u polju, ali nisu imali odgovor na uigranu obranu Bubnja. Do kraja susreta jedino je još Brčić uspio iskorisiti pogrešno dodavanje Štehera i postaviti konačnih 3:0.

U Skupini B nam preostaje još jedno kolo, koje nam nudi samo jednu nepoznanicu pred rasplet skupine. A to je četvrta momčad koja će se plasirati u Ligu za Prvaka. Grupa TNT ili Estare Culto. Grupa TNT ima sve u svojim rukama. Dovoljan joj je i remi u srazu sa nemotiviranim SPAN-om da uđu u Ligu za Prvaka. S druge strane Torcida i Bubanj će u borbu za bodove u Ligi za Prvaka, dok će FKIT Tigrovi i Galerija odigrati revijalni susret.