Iako smo i prošle sezone razgovarali s njim, nakon fantastičnog početka Luke Ploče d.d., morali smo ponovno uspostaviti vezu s voditeljem, Markom Ivankovićem, čija momčad dijeli prvo mjesto s Plavim Mjesecom s stopostotnim učinkom u prva četiri kola. Što se to desilo između dvije sezone? Pokušali smo saznati…

Iako nije prošlo puno vremena od posljednjeg intevjua, morali smo odraditi ga jer ste postali hit prvenstva. Četiri pobjede u četiri susreta, 7:2 gol razlika. Otkud takav preobražaj u odnosu na prošlu sezonu koja je neslavno završila?

Poslije prošle sezone sjeli smo za stol i duboko analizirali sve greške i rupe u igri. Znali smo da vrijedimo, ali očito je falio jedan okidač u momčadi koji ima igru 1 na 1. To smo dobili u Kordiću koji se pokazao kao pun pogodak te je jedan od glavnih kotača ove momčadi u novoj sezoni.

Zaboravio si i Matea Vlatkovića, golmana koji je vrhunski odradio ove četiri utakmice? Samo dva primljena pogotka?

Vlatković za sada ima najmanje primljenih golova u cijeloj ligi. Ulijeva nam samopouzdanje svojim reakcijama, skroman je momak , siguran sam da stoji čvrsto na zemlji te da će nastaviti u istom ritmu.

Prošle sezone vam je neefikasnost bila jedan od glavnih problema. Ove sezone ste i taj problem riješili?

Prošle sezone kako bi se nogometnim žargonom reklo lopta jednostavno nije htjela u gol. Uz našu veliku nespretnost pred golom sreća nam nikako nije išla u susret. Ove sezone nam se to pomalo vraća iako vidim mjesta za napredak u realizaciji.

S četiri pobjede ste vrlo vjerojatno već bukirali ulaznicu za Ligu za Prvaka. Koga vidite uz sebe iz svoje skupine?

Skupina će po do sada viđenom biti vrlo izjednačena. Uz nas dalje vidim definitivno Plavi mjesec koji je i jedan od favorita za naslov. Dalje vidim još Brainlesse, Adactu i nadam se da će naši prijatelji iz Optinove uspjeti ugrabiti ulaznicu za Ligu za Prvaka.

Vidio si dosta utakmice cijele lige. Kad bi sad trebao se kladiti na četiri momčadi koje će biti na završnici, na koga bi se kladio?

Qualia, Plavi mjesec, Futsal Cirkus, Luka Ploče d.d.