Dobili smo puno upita sa sličnim sadržajem u vezi prijava za OŽUJSKO MNL FFER 24, stoga ćemo napraviti mali FAQ (Frequently Asked Questions – Učestalo Postavljena Pitanja) u koji ćemo redovno ažurirati i u kojem ćemo “lijepiti” odgovore koje odgovaramo ekipama u prijavama.

Razlog cijelog pomicanja mjesec dana ranije liga je da bi izbjegli ljetne vrućine, početak godišnjih odmora i ispitne rokove studenata, tako da bi OŽUJSKO MNL FFER 24 trebala završiti do kraja 5. mjeseca ili najkasnije u prvim danima lipnja.

OŽUJSKO MNL FFER 24 će se kompletno igrati u SD Martinovka, osim ako se ne dogode neke nepredvidive situacije s Martinovkom.

Sva pravila koja smo i inače modificirali na teničkim sastancima možemo ponovno raspraviti na Tehničkom sastanku i glasovati o njima (X u osmini i četvrtfinalu.. itd)

Službenu loptu natjecanja ćemo također izglasati na tehničkom sastanku

Da ponovimo važne stvari iz prijava…

Broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn.

Kotizacija za “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi ostaje jednaka kao i prošle sezone, 3200kn. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge (DSR LIGE I TURNIRI), na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

Kako ne bi došli u probleme s vremenom, OŽUJSKO MNL FFER 24 će startati u nedjelju, 26. siječnja 2019. godine. Prijave će trajati do SRIJEDE, 22. siječnja 2020. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.