Rijetkost su ovako izjednačene utrke kao što će biti ova u Ligi za Ostanak OŽUJSKO MNL FFER 13. Naime, tri momčadi se bore za dvije pozicije koje vode u doigravanje, odnosno osminu finala. Joker, Hennessy i GMNK Cvjetno konkuriraju za ta dva mjesta, pa ćemo pokušati objasniti moguće rasplete ove utrke. Hennessy je u najboljoj poziciji jer igra s Galerijom koja je izgubila sve šanse za doigravanje, te mu je dovoljan i bod, dok će Joker i GMNK Cvjetno međusobno odlučiti pobjednika, odnosno onoga koji će vidjeti osminu finala.

I rasplet

Hennessy – Galerija 1X, Joker – GMNK Cvjetno 1X –> Hennessy i Joker u doigravanju

II rasplet

Hennessy – Galerija 1X, Joker – GMNK Cvjetno 2 –> Hennessy i GMNK Cvjetno u doigravanju, zbog boljeg međusobnog dvoboja GMNK Cvjetno je u prednosti nad Jokerom

III rasplet

Hennessy – Galerija 2, Joker – GMNK Cvjetno 1X –> Hennessy i Joker u doigravanju

IV rasplet

Hennessy – Galerija 2, Joker – GMNK Cvjetno 2 –> Joker i GMNK Cvjetno u doigravanju, zbog “kruga” od tri momčadi u kojem svi imaju po tri boda, no Joker i GMNK Cvjetno najbolje gol razlike. (Jedino u slučaju pobjede GMNK Cvjetno od 10 pogodaka razlike Hennessy ide dalje)

Tko se neće domoći doigravanja OŽUJSKO MNL FFER 13?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Za kraj smo priupitali i igrače ekipa njihova očekivanja od zadnjeg kola;

Marko Radoš (Hennessy); “U nedjeljnoj utakmici protiv Galerije idemo kao i do sada odigrati svoje bez ikakvog pritiska i probati osvojiti 3 boda. Ova sezona je skoro pa bila izgubljena nakon niza ozljeda i nekih nedolazaka tako da činjenica da smo nadomak ulasku u play-off pokazuje kako možemo napraviti puno kada igramo kao momčad. Biti ćemo dodatno motivirani u nedjelju jer želimo omogućiti našem dragom suigraču, Marku Dugandžiću, oproštajnu utakmicu u play-off jer Dugi, nažalost, više neće moći igrati nogomet zbog problema sa zdravljem, no želi nam pomoći ako bi igrali u play-off koliko god može makar riskirao pogoršati ozljedu.

Eugen Živko (Joker); “Treću sezonu zaredom zbog par kikseva tijekom Lige za ostanak, trebamo pobjedu u zadnjem kolu. I treći put protiv GMNK Cvjetno. Nadam se da ćemo ovaj put uspjeti pobjediti. Iako bi nama odgovaralo i neriješeno protiv Cvjetnog, mi računamo na pobjedu. A od utakmice Hennessy i Galerije očekujem pobjedu Hennessy-a jer se Galerija već par utakmica jedva skupi za utakmicu.