Nekako je zajednička impresija nazočnih nakon tehničkog sastanka OŽUJSKO MNL FFER 25 bila da je Skupina A ipak za ‘mrvicu’ lakša nego Skupina B. No to ne znači da nije manje vrijedna od Skupine B i kako nas ne očekuju zanimljivi dvoboji. Počevši od prvog kola. Prvu utakmicu OŽUJSKO MNL FFER 25 otvaraju Microblink i mlada momčad Futsal Dinama. Microblink osokoljen pobjedom protiv Cvjetno Pinkdroidsa sigurno očekuje nastavak dobrih igara. Sumnjamo da je Rotimu, Aliloviću i Stepaniću uopće pri primisli povratak na ‘staro’, a to je prosipanje i darovanje bodova šakom i kapom. Ipak smo u ‘novom normalnom’ vremenu, zar ne?

Kad ste vidjeli minus5, sigurno ste pomislili na Vukadina, Barabu i ekipu? E, vjerojatno ste u krivu jer je ovo novi minus5 kojeg predvodi ove sezone David Medvidović. Dobro poznato ime s OŽUJSKO MNL FFER dovodi osvježenu momčad koja puca na visoke pozicije. S druge strane će im stajati good ol’ OptimIT koji je sposoban doslovce na sve. Od iznenađenja pa do “ne skupljanja” za utakmicu.

I za kraj Skupine A nam ostaje zanimljiv derbi skupine. Qualia protiv bivšeg Eccos Inženjeringa, momčadi pod nazivom Skil. Skilu je prva zadaća bila zasigurno teška. A to je; kako pronaći nadomjeske za Karla Maloševca i Matiju Rajha. Dvije okosnice koje, bar do daljnjega neće moći pomoći Skilu u nastojanju da naprave nešto više od uspjeha iz 23. sezone. A upravo su taj uspjeh postigli ‘preko’ ove momčadi Qualije. Vjerujemo da je čovjek koji se skriva ispod vrlo popularnog imena Luka Modrić obavio svoju zadaću u prijelaznom roku te kako će Skil igrati važnu ulogu ove sezone.