Poplava 1:1 rezultata iz trećeg kola OŽUJSKO MNL FFER 26 nastavila se i u četvrtom kolu. Već u prvoj utakmici između momčadi Ars Futura i AI Center Lipik vidjeli smo podjelu bodova uz već navedeni rezultat. Iako su izgledali puno spremniji, a uostalom i brojniji, Ars Futura ipak nije uspjela izvući više od jednog boda. Glavni ‘krivac’ za to je bio Ivan Sobota, igrač utakmice, koji je bio iznimno raspoložen i propustio je samo jedan udarac u svoju mrežu. I to u 9′, Ivan Runje je uz pomoć perfektno izvedenog udarca iz kuta Ivana Bašića uspio pretvoriti udarac u pogodak Ars Future. Sreća Ars Future je trajala kratko, jer je Matej Lojen u istoj minuti izjednačio i postavio, kasnije se ispostavilo, konačan rezultat utakmice.

Susret dvaju znanaca, momčadi Je Zakon i Cvjetno Codifica završio je također miroljubivo, 1:1. Naime, bio je ovo sedamnaesti susret ove dvije momčadi i tek treći remi. Mini tablicu možete pronaći u nastavku teksta. Vjerujem i da je igračima Je Zakona prošlo kroz glavu da će im zadatak biti lakši kad su vidjeli da će Vanja Hršak krenuti utakmicu na golu Cvjetnog. Ali upravo se Vanja pokazao kao najveća prepreka u obrani Cvjetnog jer je tek u 27′ Bernard Pavelić uspio izjednačiti rezultat i donijeti bod Je Zakonu. S druge strane, osim Vanje Hrška na golu, Cvjetno se očigledno ekipiralo te će biti jako veliki i tvrdi zalogaj svakoj ekipi na OŽUJSKO MNL FFER 26.

Ponovno je Futsal Dinamo nadmašio protivnika. Nažalost po njih, ponovno je igrački bio nadmoćniji, odnosno brojniji na klupi, što se nije odrazilo i na terenu protiv tvrde ekipe Kako to?! koja je ponovno bila bez Marija Goleša, no očito ih to i nije previše smetalo. Ponovno je Hrvoje Oreč zauzeo mjesto Goleša, te ga je odradio u potpunosti odlično. Ostatak posla odradili su kao i inače; M. Oreč, Marković i ovaj put Roko Marović. Pokušao je trener Jukić na sve moguće načine probuditi ekipu Futsal Dinama, no još jednom su Plavi ostali bez pogotka. Konačnih 4:0 možda i nije pravo stanje s terena, no definitivno je dobar pokazatelj kako ubojiti momci s juga mogu biti. Poslušajte izjave sudionika susreta!