Ovog vikenda smo bez utakmica OŽUJSKO MNL FFER 26, stoga smo Vam odlučili namjerno ostaviti ‘štivo’ za ovaj produljeni vikend. Najprije ćemo krenuti sa skupinom B. U prvom susretu 7. kola, Cvjetno Codifica može biti zadovoljna s izvučenim bodom jer je AI Center Lipik puno bolje otvorio utakmicu. Prvi se u listu strijelaca upisao Benjamin Dalipi, koji je iz drugog pokušaja zabio u 6′. Za drugi pogodak vidjeli smo lijepu akciju koju je započeo Šušak, a završio Lojen na asistenciju Picka i tako se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu gledamo puno bolju igru Cvjetnog koja je urodila plodom, jer već u drugoj minuti smanjuju na 2:1. Najzaslužniji igrač za ovaj gol je Kos koji je napravio većinu posla ali tu nije izostala ni smirena završnica Žnidareca. Brojne propuštene prilike dečkiju iz AI Center Lipik u kojima su najistaknutije one Dalipija i Šuška u kojima je golman Cvjetnog Novosel izašao kao pobjednik, došle su na naplatu u 27′ kada Škorić zabija za poravnanje rezultata s kojim se utakmica privela kraju.

U drugoj utakmici 7. kola, Microblink je pokazao koliko nezgodni mogu biti, posebice ako ih se podcijeni. U 5′ Krznar kažnjava opušten ulaz Ars Future u utakmicu i priređuje hladan tuš. Svijetloplavi su bili u rezultatskom plusu sve do 17′ kad Rezo zabija na prazan gol nakon nesebične asistencije Bilopavlovića. Nakon tog pogotka Ars Futura je preuzela inicijativu te, u 21′ Mihaljević zadržava loptu te prizemnim udarcem dovodi svoju ekipu u vodstvo. U istoj minuti, nakon ukradene lopte na centru, Krešo Lelas solo prodorom upošljava Rezu koji nije imao težak posao, te posprema loptu u gol za 3:1. Tračak nade Mikroblinku vraća Radonić nakon odličnog udarca s desetak metara nakon povratne lopte Nađa. Sva pitanja oko pobjednika su se rješila u razmaku od dvije minute kada Paljak u 29′ radi prvi, potom i drugi penal koje je Bašić smireno realizirao.

U trećoj utakmici 7. kola, ujedno i zaključnoj utakmici skupine B, gledali smo poprilično izjednačenu utakmicu u kojoj od značajnijih prilika možemo spomenuti Miljanovićevu stativu i Kajganićev pokušaj iz prekida, sve do 25′ kada nakon nespretne reakcije Marušića, Marković izbija sam na golmana i posprema loptu u mrežu. Nakon toga, je Zakon je krenuo s golmanom igračom i to im se obilo o glavu jer su primili gol za 2:0 koji je djelo Glavine nakon kiruški precizne lopte Oreča, ali Hrvoja. Par sekundi prije kraja Marušić samo ublažava poraz i postavlja konačan rezultat.