Krenule su prijave za MM izazov

Jedini način da napravite sjajan posao je da volite ono što radite!

Maven Mule vam ovom inspirativnom ponudom daje mogućnost da zajedno sa nama rastete i razvijate svoje talente.

Zašto odabrati Maven Mule?

Na svakom poslu je potrebno podići svoju igru. Vođeni tom mišlju naš tim poboljšava svoj posao i nikada ne prestajemo biti bolji iz utakmice u utakmicu.

Ukoliko imate neutaživu želju za učenjem i rastom, te želite biti dio tima koji razvija kompleksne sustave Maven Mule je najbolji izbor.

Godinama smo Salesforce partneri i svojim zaposlenicima nudimo usavršavanje na različitim velikim implementacijskim projektima baziranim na Salesforce platformi. Osim konzultantskog i implementacijskog područja pružamo i mogućnost usavršavanja u istraživanju i razvoju novih produkata.

Prepoznati smo od The Manifesta kao globalni lider u IT konzultantskom svijetu, a više o nama možete pročitati u prošlom članku ili na našim stranicama.

Ključ našeg uspjeha su pojedinci koji su željni razvijati svoje tehničke i konzultantske vještine u stilu nogometnog Cruyffovog okreta, hvatanja i kontrole centralnih, te naposljetku hvatanja visokih lopti.

Što je Maven Mule izazov?

Ovisno o dosadašnjem stupnju znanja i vještina u našem timu osiguravamo sve potrebno za neometani rast svakog pojedinca. Kao što se u nogometu kreće sa jednostavnijih na složenije tehnike, tako mi kroz mentorstvo i certifikate omogućujemo da pojedinac postigne puni potencijal te ostvari svoje individualne kao i timske ciljeve.

Ovaj izazov nudi mogućnosti za

– zanimljiv i izazovan posao
– različite konfiguracije i customizacije Salesforce sustava
– provođenje poslovnih zahtjeva i solution designa u najbolje implementacijske prakse
– realizaciju projekta kroz nove tehnologije
– rad s vrhunskom opremom i tehnologijom
– kontinuirani profesionalni razvoj
– fleksibilno radno vrijeme
– dodatno zdravstveno
– Multisport karticu
– pozitivnu atmosferu i timski duh
– mogućnost rada od doma

Sada je najbolje vrijeme za nove početke. Sudjelujte u izazovu i budite otvoreni za velike promjene koje se događaju u polju koje vas zanima javljanjem na office@mavenmule.com.

Pridružite nam se!