“Ludnica” u Ligi za Ostanak OŽUJSKO MNL FFER 13 se nastavlja, no priču smo sveli na tri slova, odnosno tri momčadi. U igri za playoff ostali su Joker, Hennessy i GMNK Cvjetno. Estare Culto je u direktnom ogledu s Hennessy-em kiksao i oprostio se od ovogodišnje borbe za najviše pozicije. Pomalo iznenađujuće, no znamo li da je Estare Culto muku mučio s ozljedama, pa i izostancima, što je “mana” koja ih nije krasila ovih godina, nije veliko iznenađenje. Malo je iznenađenje što su se u ekipi pojavile neke trzavice, no to je na voditelju i kapetanu momčadi da izgladi. Vjerujemo kako Estare i s ovim rosterom vrijedi puno više od ove pozicije.

Vrijedi li ova momčad Estare Culta više od ove pozicije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

I Pjesnici su se morali nakon utakmice s Jokerom pomiriti da su njihova nadanja u playoff puste maštarije. Joker je sigurno odradio svoj posao, posebno dojmljiv je bio Eugen Živko, koji je podigao nivo svoje igre i evidentno postao vođa ove ekipe, ne samo u obrani već i u napadu. Protiv Pjesnika zabio je golove u 6′ i 10′, te odradio i više od pola posla. Duje Rogulj je potvdio pobjedu Jokera u finišu utakmice, kada su Pjesnici pokušali doći do pogotka s golmanom-igračem.

GMNK Cvjetno je gotovo kompletno došlo na ogled s Amaterskim nogometom. Valjda su vidjeli što se dogodilo Galeriji u 11. kolu. Ovoga puta dečki iz Amaterskog nogometa nisu bili toliko inspirirani. Ističemo odličnu igru Danijela Matoševića, koji se jednom upisao u listu strijelaca, ali je kreirao većinu golova, kao i dobrih akcija. No, potez utakmice je golčina Tomislava Baškarada u 17′, kada je udarcem s 15 metara skinuo paučinu s Šteherovog gola.

HRCloud je poklonio pobjedu SPAN-u jer su se samo tri igrača pojavila na utakmici. Neznamo samo što je tužnije, to što se nisu uspjeli skupiti ili što je nekad slavnom SPAN-u ovo prva pobjeda u natjecanju.

Poslušajte izjave aktera nakon zanimljivih susreta 12. kola Lige za Ostanak;