Provjerite na koji način možete doći do vrijednih nagrada prilikom prijave na OŽUJSKO MNL FFER 23! Na facebook stranici pogledajte našu nagradnu igru s kojom možete doći do brdo pive, ali i do službene lopte OŽUJSKO MNL FFER 23!

Prenosimo detalje nagradne igre s naše facebook stranice.

#prijava | Prijavljujem se na OŽUJSKO MNL FFER 23! u Ožujsko Gajba!

To je sedam magičnih riječi + prijava u Ožujsko Gajba, naravno uz ovakav slični magični selfie koji sam i ja napravio, koje vam mogu osigurati Gajbu hladne Ožujsko Pivo ili službenu loptu ⚽️ OŽUJSKO MNL FFER 23!

Kako? Ukoliko najmanje pet 5️⃣ igrača iz ekipe napravi ovo što smo naveli ?te naravno prijave svoju momčad na OŽUJSKO MNL FFER 23, na tehničkom sastanku će im biti uručena gajba Ožujsko Pivo ?, a svaki od njih ulazi u bubanj iz kojeg će jedan izvlačenjem postati vlasnik službene lopte za natjecanje! Prva cijela momčad (min 10 igrača) koja pravilno izvede sve uvjete natječaja dobija dobija ukupno tri 3️⃣ gajbe Žuje ?! Ludnica ha?

Nije važno da li Ožujsko Gajba radi ili ne, slikajte se na povratku iz izlaska. ? A ukoliko želite vidjeti što se nalazi u najvećoj gajbi na svijetu, ovdje su radna vremena;

Pratite novosti i putem mobilne aplikacije bit.ly/Moja_Žuja_App i stranice bit.ly/Žuja_Facebook, jer vas očekuju brojna iznenađenja.

Radno vrijeme Ožujsko Gajbe do kraja kolovoza:

pon – sub
od 10:00 do 21:00 sati

nedjelja & blagdani
– zatvoreno

Nije loše, ha?

Nemojte ni zaboraviti na kraj prijava OŽUJSKO MNL FFER 23. Prijave će trajati do SRIJEDE, 4. rujna 2019. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju.

Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese
? mnl.ffer@gmail.com,
odnosno putem mobitela
☎️ +385.91.257.00.00

#lovefutsal #lovežuja
#ožujskomnlffer23 #žujajezakon
#ožujskopivo
#leaguesandtournaments