U prvom duelu osmine finala OŽUJSKO MNL FFER susrest će se trećeplasirana momčad Lige za Prvaka, Kako to?! i Cvjetno Pinkdroids. Momčad Kako to?! bila je na rubu prolaska direktno u polufinale, no nepovoljan dvoboj s izravnim konkurentom za ulazak, Skil-om, odlučio je da će Kako to?! u žrvanj doigravanja i to na trećeplasiranu momčad Lige za Ostanak. Cvjetno Pinkdroids. Cvjetno Pinkdroids, već smo pisali, diskvalifikacijom Ars Future nenadano se naša u doigravanju. Kao i cijela sezona, i borba za treće mjesto u Ligi za Ostanak nije mogla proći bez stresa. Slomivši otpor tek u zadnjoj četvrtini utakmice, našli su se u zadnjem tjednu OŽUJSKO MNL FFER 25. Donosimo Vam potpune izjave sudionika ovog zanimljivog dvoboja.

Martin Oreč [Kako to?!]

Iako smo oslabljeni neigranjem Perovića za kraj ove sezone, u zadnja dva kola lige za prvaka pokazali smo da možemo odigrati solidno i u oslabljenom sastavu. Iskusnu ekipu Cvjetnog maksimalno respektiramo te očekujem tvrdu i tešku utakmicu, u kojoj malu prednost ipak dajem prekaljenom protivniku.

Vedran Škorić [Cvjetno Pinkdroids]

Neočekivano nam se otvorila prilika za prolaz u osminu finala što smo visokom pobjedom uspjeli i ostvariti. Sada kreće skroz drugo natjecanje te se nadam kako cemo povratkom Slepog na izborničku klupu nakon ljubavno-zdravstvenih nedaća dobiti na galvanizaciji te da će uspjeti motivirati ekipu da se skupimo u ozbiljnom sastavu kako bi prošli prvu prepreku. Iskreno, o protivnicima ne znam puno jer se s njima jos nismo susretali i novi su na ligi, ali mi ćemo dati sve od sebe da prvi nastup u osmini ne pamte po dobrom. S obzirom na 3. mjesto u regularnom dijelu vjerujem da je riječ o odličnoj ekipi, ali vjerujem kako će ovoga puta presuditi naše iskustvo..