Iako nam skupina B ne nudi “mega-derbi” kao skupina A, to ne znači da nam ne nudi zanimljive dvoboje. Najzanimljiviji dvoboj nas očekuje između Hennessy-a i Ars Future. Svjestan je toga i Ivan Runje, voditelj Ars Future;

“Hennessy je za nas izuzetno nezgodna momčad koja obiluje izuzetno kvalitetnim pojedincima i povijest naših susreta ikazuje na tu činjenicu te ćemo stoga ovaj susret shvatiti kao konck-out susret. S obzirom na težinu skupine ovakvi susreti mogu odlučivati o tome tko će u Ligu za Prvaka.”

Pogledamo li zadnjih pet susreta ove dvije momčadi, Runjine riječi imaju smisla. Hennessy ima dvije pobjede, Ars Futura ima samo jednu, dok su dvije utakmice završile neriješeno. No, posljednji susret prije devet mjeseci je završio visokom pobjedom “Bilih”, 4:0, te je on sigurno nit vodilja kako protiv neugodnih “viskijaša”.

Nakon mučenja u prvom kolu i s(p)retnog pogotka za pobjedu Kihalića, nismo sigurni da OptimIT očekuje puno lakši zadatak danas. Očekuje ih neugodni Estare Culto koji je iskoristio prvo kolo za uigravanje momčadi. FKIT Tigrovi su nakon utakmice prvog kola s OptimIT-om bili razočarani. Kako i ne bi, kada su 95% utakmice bili u prednosti, ali su uspjeli ispustiti važna tri boda za kojim će se sigurno osvrtati u budućnosti, posebice u Ligi za Prvaka. Sutra ih očekuje neugodni REC Global s kojim se zanimljivo još nisu susreli u svoje tri sezone u OŽUJSKO MNL FFER. Živko nije bio za barem bod u prošlom kolu, definitivno mu se treba netko pridružiti želi li REC Global do bodova.

Puljani imaju lakši posao danas protiv Rekreativaca. Medenu i društvu je ova utakmica došla kao “naručena”, pošto Meden još uvijek nije posložio kockice u svojoj momčadi. Tri su novaka koja mora uklopiti, a Tomić i Co. je savršena prilika za to.