Ako ste se pitali što je s petorkom kola, ne kasnimo s odabirom, već s objavljivanjem. No, nikada nije kasno, a savršen uvod u 3. kolo OŽUJSKO MNL FFER 22 je osvrt na ovo prošlo u kojem smo odabrali ovih pet koji su prikazali najbolje partije u 2. kolu;

Mario Goleš (SM Ringoel) – najzaslužniji što je Ringoel upisao sva tri boda protiv neugodnog Megatona. Inicijalno i nije imao previše posla, ali nakon što su poveli doslovno je izludio napadače Megatona i sačuvao mrežu netaknutom. U zadnjoj sekundi se čak i upisao u strijelce za konačnih 2:0, definitivno dosta za petorku kola!

Šegota Šime (Optinova) – jedan o glavnih režisera velikog nedjeljnog iznenađenja. Siguran i požrtvovan u obrani, uvijek spreman istrčati i pomoći napadu što mu se na kraju i isplatilo. Načeo mrežu Ars Future i onda u samoj konačnici utakmice uknjižio velika tri boda za Optinovu.

Čilić Ivan (Brainless Developers) – Napokon da smo nešto vidjeli i od Čilića. Kapetanski odradio utakmicu protiv Plavog Mjeseca. Servirao dva pogotka i bio posebno inspiriran, ali nažalost nije bilo dovoljno za Brainless Developers, ali je da bi njega uvrstilo u petorku kola.

Jakov Kolega (Plavi Mjesec) – Dobro poznato lice s lige i važno pojačanje za Plavi Mjesec koje im dodatno daje prevagu u igri. U utakmici protiv Adacte lijepo se oslobodio čuvara, stvorio višak i servirao pogodak za pobjedu. Bio je konstantna napast i za Adactu i za Brainless protiv kojih se upisao i u listu strijelaca s(p)retnim pogotkom koji je anulirati Brainlessov preokret.

Hrvoje Božičković (Cvjetno Pinkdroids) – Još jedno novo lice koje je upisalo prvu utakmicu na OŽUJSKO MNL FFER. Povezao danas propusnu obranu Cvjetnoga i jedan od najzaslužnijih što je Cvjetno danas izvuklo bod. Dirigirao obranom, zabio prvi zgoditak i čak imao priliku na samom kraju u potpunosti prelomiti utakmicu ali nesebično je dodavao.