Ovog puta vas nećemo držati u neizvjesnosti oko petorke kola 3. kola OŽUJSKO MNL FFER 22. Ovih pet je svojim predstavama po izboru delegata utakmice zaslužilo da im se ime nađe u ovom prestižnom društvu. Slobodno komentirajte na našoj facebook i instagram stranici da li se slažete!

Macan Lovro (Plavi Mjesec) – u čvrstoj i neizvjesnoj utakmici protiv SM Ringoela, povratnik na gol Plavog Mjeseca, Lovro Macan je bio siguran i pouzdan cijelu utakmicu te je na samom kraju sačuvao teško stečena tri boda obranivši šesterac u zadnjoj minuti susreta.

Šundov Martin (Qualia) – osvježenje i pojačanje u napadu Qualie. Neznamo gdje ga je Marko Lepoglavec “iskopao”, no Martin je maestralno odradio napadačke zadatke i dostojno zamjenio nezamjenjivog Crnčevića. Definitivno najzaslužniji za rušenje aktualnih prvaka i najveći “upset” 3. kola.

Vujić Stipe (ARS Futura) – Najbolji strijelac prošle sezone, je u trećem kolu bio posebno raspoložen. Unatoč brojnim pritiscima, nije im podlegao u  vrlo napetoj utakmici već je bio prevaga na strani Ars Future te je trasirao put za visoku pobjedu protiv rivala Adacte.

Martić Ivan (Futsal Cirkus) – Martić je fenomenalno iskoristio nedostanak prve vedete Cirkusa, Matije Rajha i istaknuo svoju kandidaturu za udarnu iglu Cirkusa. Četiri od pet golova na utakmici sasvim dovoljno da ga uvrstimo u petorku kola.

Zonjić Neven (Luka Ploče) – Mnogima velika nepoznanica, no Zonjić je prošle sezone bio nerijetko jedina svijetla točka u blijedoj sezoni Luke Ploče d.d.. U trećem kolu trasirao je preokret Ploča i bio je konstantna opasnost za obranu. Odlično je čuvao loptu u napadu i bio je uključen u svaku ozbiljniju priliku Ploča. Jedan zgoditak zabio, kod drugog obavio većinu posla i dodao nesebično Puljiću koji je asistirao Ivankoviću za pobjedu.