Prošlog vikenda su odigrane i dvije odgođene utakmice šestog kola OŽUJSKO MNL FFER 22, tako da konačno možemo kompletirati našu petorku kola.

Tomislav Hercigonja [OptimIT] – Iako je kao igrač utakmice naveden dvostruki strijelac Juraj Begovac, te iako su osim OptimIT-a, još tri momčadi upisale “clean sheet” (Ars Futura, Adacta, Je Zakon), dvojbe oko golmana kola nije bilo. Hercigonja je bio nesavladiv te je doslovce izluđivao napadače Pule GlobalLogic.

Krešo Lelas [Ars Futura] – Krešo igra u odličnoj formi. Ponovno je pokazao vrhunsku predstavu upisavši dva pogotka te dvije asistencije. I više nego dovoljno za petorku kola. Uz ovakvog Lelasa, te vedete Brnića, Vujića, Šaguda i ostale, Ars Futura mi se čini jako opasnom.

Ivan Primorac [Luka Ploče] – Iako ni jedni ni drugi nisu nastupili u svojim najjačim sastavima, Ivan Primorac je pogurao s dva lijepa pogotka Pločane do vrijedne pobjede, posebno jer se ovaj trobod prenosi u Ligu za Prvaka.

Marko Šandrk [SM Ringoel] – uz ovakvog Šandrka, SM Ringoel sigurno ne bi bio na samo tri pobjede, ali posljednje utakmice pokazuju da se SM Ringoel vraća na stare staze pobjeda.

Marko Andrić [Qualia] – Andrić je konačno pokazao malo svoje “magije”. Pogodak i lijepa asistencija za Šundova bili su presudni za održavanje Qualije u egalu s fanatičnim Futsal Cirkusom. Crnčević i Fluka su svojim pogotcima smao potvrdili pobjedu koja je da nije bila Andrića, mogla biti pod velikim upitnikom.