U “moru” utakmica koje nisu imale (pre)veliki značaj uistinu je teško bilo izabrati one najbolje. Jer, kao da su se pojedinci čuvali za one utakmice koje vuku veću važnost za sobom. No, ipak smo uspjeli odabrati najbolju petorku 9. kola OŽUJSKO MNL FFER 22.

Hrvoje Rihtarić [Tiskara Dinsar CB Tinel – Megaton] – Kao i cijele sezone, Hrvoje je na visini zadatka. Pa tako i u utakmici protiv Ars Future koja mu je uspjela postići samo jedan pogodak i to u 28′. No, i taj jedan pogodaj je bio dovoljan da se otkine cijeli plijen iz ustiju i ove sezone blijedog Megatona.

Ivan Sršen [Luka Ploče d.d.] – I bez nekoliko važnih igrača, Luka Ploče d.d. je upisala pobjedu protiv neugodnog Koiosa, i to na krilima Ivana Sršena, koji je osim pogotka u 26′ upisao i asistenciju u 13′.

Filip Ukalović [Adacta] – duže vrijeme ozlijeđen, Uka se, kao i cijela Adacta polako budi. U devetom kolu Adacta je upisala pobjedu kasnim pogotkom Majića protiv neugodnog Inxela, a Uka je “terorizirao” Inxelo driblinzima po lijevom boku.

Mario Crnčević [Qualia] – još jedan “rekonvalescent” u ligi pokazao je koliko je falio Qualiji. S “Crnim” u igri, Qualia dobija jednu drugu dimenziju, a pivotski par Crnčević-Šundov zasigurno je jedan od najboljih u ligi.

Ivan Žnidarec [Cvjetno Pinkdroids] – Rastrčani Žnida zabio je dva lijepa pogotka Puli, ali i pokazao koliko opasan i ubojit može biti. Ove sezone Žnida je poprilično samozatajan, no sigurni smo da one važne utakmice tek slijede, te da će Žnidarec pokazati da se čuvao upravo za njih.