Možda se i ne vidi previše sa strane, ali momčad je dosta lutala ove sezone s izborom igrača. Je li ovo sad konačni roster za moguću završnicu? Neki igrači koji su trebali nositi momčad više nisu u Qualiji?

A evo na žalost nas je zadesila ozljeda našeg najboljeg igrača, Perpetuum mobile-a ekipe (Mario Crnčević) o kojem je naša igra uvelike ovisila te smo bili primoreni mijenjati dosta toga u našoj igri! Sada smo došli do same završnice i evo to je konačni sastav, pojačanja Borković i Nimac nisu uspjeli skupiti dovoljno nastupa za završnicu lige, tako da ono što ste gledali u posljednjem kolu regularnog dijela to je konačni sastav Qualije! Nedostajat će tek Rimac i Fluka koji je dobio poziv u Sveučilišnu reprezentaciju Hrvatske kojoj predstoji studentsko SP u Kazahstanu te mu ovim putem čestitam na tome! Možemo zaključiti Qualija će završnicu odradit s 5 igrača, nadam se.

Što očekuješ od završnice? Imate li “ono nešto” da konačno odete do kraja?
U četvrtfinalu nas čeka dvoboj protiv neugodne ekipe SofaScore, mislim da smo u Ligi za Prvaka odigrali 1-1 ako me pamčenje služi! Četvrtfinalni dvoboj je ipak nešto drugo, puno je veći ulog, naravno da se nadam prolazu na završnicu i tamo se predstaviti kao i prijašnjih godina u najboljem svijetlu ali realnost je ipak drugačija. Smatram da je SofaScore u ovom dvoboju apsolutni favoriti obzirom da mi dolazimo u okrnjenom sastavu te kapetan momčadi ima crveni karton te odrađuje kaznu, Davidović vuče ozljedu itd.. Mislim da bi plasman u polufinale za nas bio veliki uspjeh obzirom da smo se čitave sezone tražili i igrali toplo/hladno! Više hladno nego toplo!

Kog očekujes na završnici? U polufinalu? Kako bi podijeli postotke za prolaz u polufinale?
U dvoboju Plavog mjeseca i Zaštite Atest dao bih blagu prednost Plavom mjescu radi šireg kadra i individualne kvalitete ali ekipa koja u momčadi ima Kolića, Žuvelu, Vukadina te za razliku od igrača Plavog mjeseca puno veće iskustvo igranja na ovoj ligi nikako ne treba otpisivati. Šanse su 55-45 u korist Plavog mjeseca!
Dvoboj Adacta – CROSYS mislim da bi mogao biti vrlo interesantan, obzirom da se do zadnjeg trena ne zna u kakvom će sastavu Adacta doći na utakmicu i koji su im igrači stekli pravo nastupa i s druge strane CROSYS koji bez Jergovića kao da je izgubio dušu ali opet s pravim Perićem mogu pobjediti koga hoće ali i izgubiti od bilo koga! Dajem prednost Adacti 55-45! U dvoboju Pule-Stype dajem apsolutnu prednost Puli. Svi znamo kako je Meden igrač za velike utakmice i da će iz momčadi izvući najbolje i ne sumnjam da ćemo Pulu gledat u final4! Stil igre Stype-a mi se ni malo ne sviđa! Dajem Puli prednost 80-20. I posljednji dvoboj Qualia- SofaScore dajem prednost našim suparnicima 80-20 gore u tekstu je sve objašnjeno! Mislim da sve osim pobjede Sofe je ravno čudu!

Kad bi sad završila liga, kome bi dodijelio nagrade za najbolje pojedince, pritom mislim na najboljeg igrača i golmana lige?
Nagradu za najboljeg igrača bih dao Davidoviću ili Pajaliću! Davidović ove sezone igra stvarno dobar nogomet i vuče Qualiu te je jedan od najzaslužnijih za naše treće mjesto u regularnom dijelu! A Pajalić je prva violina Plavog mjeseca i ako on ne igra, ne igra ni Plavi mjesec!  Dok nagradu sa najboljeg golmana lige bih dao Marku Andriću (ne sebi) iz CROSYSa, nismo ništa u rodu, čak se ni ne poznajemo pa mi nije obećo brda i doline da ovo kažem. Dečko je stvarno odličan i važna karika CROSYSa, veliki potencijal! Mislim da je CROSYS čak i primio najmanje golova ove sezone! Tu treba spomenuti Lukića i Gradinščaka koji su vjerojatno i ponajbolji golmani koji su ikad kročili na Ligu FER-a ali njih godine sustižu, na mladima svijet ostaje