U prvom susretu 5. kola OŽUJSKO MNL FFER 24, SM Ringoel i Futsal Dinamo su zasluženo podjelili bodove iako im na početku to nije bio naum. SM Ringoel je ušao spremnije i njihova fizička nadmoć došla je do izražaja što se u konačnici i vidjelo na rezultatu u poluvremenu. Radović i Kolobara su načeli mrežu Futsal Dinama i činilo se da će jednostavno doći do novih bodova. Na poluvremenu je sve djelovalo idilično, ali ipak su se malo previše opustili što su Jukićevi puleni znali vrlo brzo iskoristili te su u samo 4 minute nastavka poništili prednost Ringoela preko Novaka i Vučkovića. Kada je Dinamo osjetio da može protiv Ringoela, ni Ringoelu više nije bilo lako. Iako su preko Juričića ponovo poveli, Dinamo se vratio Novakovim drugim zgoditkom i na kraju osvojio zasluženi bod.

#postmatchinterview | U jako zanimljivoj utakmici 5. kola, mlada momčad Futsal Dinama @futsaldinamo uspjela je doći do boda protiv favoriziranog SM Ringoela. Poslušajte što su Tin Kulić i Filip Novak @nolinho_99 izjavili nakon ovog zanimljivog dvoboja!#lovefutsal #lovezuja#ožujskomnlffer24 #mnlffer#zujajezakon #ozujskopivo#leaguesandtournaments

Geplaatst door MNL FFER op Dinsdag 3 maart 2020

 

U drugom susretu dana Eccos Inženjering je uknjižio vrijedna tri boda. Do pred sam kraj smo gledali izjednačen susret u kojem je Eccos prvi poveo preko Modrića koji je lijepo ispratio akciju i lagano poentirao nakon asistencije Šulentića. Ovdje se pokazalo zlatno pravilo, kada ne zabiješ, primiš jer dečki iz OptimIT-a su još razmišljali kako nisu zabili, a već u drugom trenu su vadili loptu iz vlastite mreže. No ipak sabrali su se i u nastavku susreta poravnali rezultat preko Lukačevića. No nije dugo trajalo to jer Dekanić pet minuta prije kraja dovodi Eccos u vodstvo nakon čega OptimIT pokušava sa vratarem u polju. Ta odluka im se pokazala lošom jer sa tri dodatna zgoditka u njihovoj mreži Eccos je naizgled lagano došao do uvjerljive pobjede na Rajhov pogon. Strijelci su redom bili Rajh te Dekanić i Šulentić na asistencije Rajha.

U derbiju starih poznanika iako je možda netko od “mnogobrojnih” gledatelja očekivao prijateljski susret, to nije bila obična “kamilica”. Dečki su uistinu željeli i borili se za svaku loptu. Korektna i čvrsta utakmica završila je prijateljski pobjedom bodova u kojoj je utakmica mogla otići na obje strane. Iako je Cvjetno Pinkdroids povelo preko probuđenog i lakšeg Liovića i otišlo na odmor sa prednošću, u nastavku je ipak je Zakon preko Kubovića poravnao rezultat. U konačnici smo vidjeli prijateljski osmjeh i zadovoljstvo nakon dobre utakmice na obje strane.

#postmatchinterview | Iako je nepodnošljivi svrbež na desnoj ruci Marija Slepčevića @sle314 umalo spriječio snimanje ovog intervjua, junački su se on i Miljen Mikić iz Je Zakona složili kako je neriješen rezultat na kraju bio najrealniji ishod ove iznimno zanimljive utakmice.#lovefutsal #lovezuja #ozujskopivo #žujajezakon #mnlffer #ozujskomnlffer24#leaguesandtournaments

Geplaatst door MNL FFER op Dinsdag 3 maart 2020

 

Slično kao i u susretu prije i u susretu Qualie i Ars Future se očekivalo dosta “iskrica”. Utakmica nam je i ponudila sve što jedan derbi nosi, golove, kartone, prekršaje, atraktivne poteze, obrane oba vratara koji su bili na vrhunskoj razini. Stoga je možda i najrealniji ishod neriješeni rezultat, koji je pak više zadovoljio Qualiu koja je u ovaj susret ušla oslabljenija nego inače.

#postmatchinterview | Utakmica Ars Future @arsfutura i Qualie opravdala je visoka očekivanja. Pogoci, kartoni, visoke tenzije, sve smo to vidjeli, kao i rukovanje na kraju ove odlične utakmice. Poslušajte što su poslije utakmice izjavili "senatori" OŽUJSKO MNL FFER, Ivan Bašić i Dean Meden.#lovefutsal #lovezuja #ozujskomnlffer24 #mnlffer #zujajezakon #ozujskopivo #leaguesandtournaments

Geplaatst door MNL FFER op Donderdag 5 maart 2020

 

Iako još nemaju niti jedan bod na kontu, Microblink se diže iz kola u kolo. Tako su i u susret s Adactom ušli kao “topovsko meso”, no dugo je trebalo Ukaloviću i društvu da “prožvače” uporne i neumorne Microblinkovce i da upiše pobjedu.

#postmatchinterview | Na papiru je Microblink @microblink trebao biti "topovsko meso" za Adactu @adacta_group, no svijetlo-plavi su ispali puno žilaviji nego što su svi očekivali, tako da je Adacta trebala dosta vremena da ih "prožvače"…#lovefutsal #lovezuja #ozujskopivo #ozujskomnlffer24 #zujajezakon #mnlffer #leaguesandtournaments

Geplaatst door MNL FFER op Donderdag 5 maart 2020

 

Shish i Plavi Mjesec su za kraj ponudili šlag na torti. U ovoj zbilja borbenoj utakmici koja je na trenutke ponudila i par nesportskih poteza spretnija je bila momčad Plavog Mjeseca. Briljiralo je ovosezonsko pojačanje Plavog Mjeseca, Neven Zonjić, koji je upisao tri pogotka i koji je bio ta lokomotiva koja je vukla Plavi Mjesec kroz cijelu utakmicu.