Prošle sezone smo dobili drugu “stranu” momčad na OŽUJSKO MNL FFER. No za razliku od FKIT Tigrova, Futsal Pravo se nije proslavilo u svojoj prvoj sezoni. Dapače Hrvoje Ivić i momčad nije dogurala čak niti do playoffa što je za “Pravaše” zasigurno veliko razočaranje. Za rezime prošle sezone, ali i očekivanja od nove sezone pitali smo Janka Prošića;

Kako ste zadovoljni kao ekipa s prošlom sezonom?
Iskreno,nismo zadovoljni. Rekli smo sami sebi da nam je ovo prva sezona i da nam treba prilagodba, ali cim je krenula liga jasno nam je bilo da je cilj uci u playoff. U playoff nismo usli, tako da mjesta zadovoljstvu nema.

Kako si zadovoljan s vlastitim predstavama prošle sezone?
Prosle godine sam sudjelovao kao voditelj, a ako nema razloga za zadovoljstvo rezultatom, nisam definitivno onda zadovoljan niti svojom “igrom” izvan terena.

Koje su stvari koje ste popravili kao momčad, a na kojim još morate raditi?
Mozda sam prekritičan,ali nisam zadovoljan niti jednim jedinim segmentom. Napadački smo bili bezopasni, ali najvise boli igra u obrani. Agresivnost i timska obrana uvijek su bile kamen temeljac Futsal Prava. Ne znam,mozda su se dečki osjecali kao gosti u ligi pa su htjeli biti pristojni… ove godine svakako cemo dici borbenost. U sportskom smislu,naravno 🙂

Jeste li napravili kakve promjene, ako je tko otišao zašto je otišao i tko je došao?
Nema velikih promjena,prijavili smo decke koji su prosle sezone pokazali da se na njih moze racunati, prije svega svojim dolascima. Znaci, onih kojih nema na popisu vise, nije ih previše ni bilo u dvorani prosle sezone. Ostavili smo jos mjesta za pokojeg brucosa prava ukoliko se iskaze na selekciji za momcad.

Što očekujete od ove sezone? Koje mjesto bi vas zadovoljilo?
Kao prvo, ocekujem da budemo konstantni na svim utakmicama te da pokazemo zube. Cilj je najmanje playoff,a u njemu sve je moguce. Pravo ce zavladat FER-om kada tada :)))))