Ljeto je meteorološki gotovo, rujan je već pokucao na vrata. S početkom rujna konačno je došlo vrijeme da navučemo tenisice i ponovno osjetimo parket Martinovke. S prvim danom rujna i službeno otvaramo prijave za novu sezonu Malonogometne lige Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Kao i prošlih sezona, sretni smo što će i ova sezona nositi u svom imenu ime najbolje pive u Hrvatskoj, dobro nam poznatog Ožujskog piva. Trinaesta sezona OŽUJSKO MNL FFER zaista nam donosi jednu veliku novost, a to je OŽUJSKO FFER KUP, no o tome, kao i ostalim stvarima ćemo na vrijeme.

Prijave traju do srijede, 1. listopada 2014. godine, no ukoliko se broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00. Cijene kotizacije su nepromijenjene, kao i uvjeti za “strance”. Kotizacija za OŽUJSKO MNL FFER i dalje iznosi 2500kn, dok će i dalje tri “stranca” moći nastupati za svaku momčad u OŽUJSKO MNL FFER 13. Kotizacija će se kao i prošlih sezona moći platiti u dvije rate, dok ćemo gotovo je sigurno, ponovno imati “goste”, kao što smo prošlih sezona imali FKIT i Futsal Pravo.

Ponavljamo, želite li prijaviti svoju momčad, to možete napraviti do srijede, 1. listopada 2014. godine ili do popunjenja maksimalnog broja momčadi. Sve informacije možete naći na našim web stranicama kao i na našoj facebook stranici.