Pošto se OŽUJSKO MNL FFER 21 produljila, “zagaziti” ćemo duboko u vrijeme prijava za iduću sezonu, OŽUJSKO MNL FFER 22. Od nekih momčadi smo se već oprostili, stoga znamo da će njima sigurno biti i preduga pauza između sezona.

Nećemo “kemijati”, i dalje sve “super” stvari od prošlih sezona ostaju; tako da i dalje oni “stranci” koji imaju dugogodišnji “staž” igrajući MNL FFER imaju prava igranja kao i student s Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Nije važno ako tih osam sezona nisu bile u kontinuitetu ili je stranac nastupao za više momčadi. To znači, da iako je s drugog Fakulteta, on neće ulaziti u “kvotu stranaca”, već će se voditi kao FER-ovac. Za takvog igrača neće biti potrebno dokazivati njegovu novu ulogu, no ukoliko organizator ili neka druga momčad to zatraži, voditelj njegove momčadi će morati dokazati njegovo sudjelovanje u barem osam sezona MNL FFER.

Broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn. Novost je da će “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi od ove sezone plaćati kotizaciju u iznosu od 3200kn. Kotizacija za žensko natjecanje iznosi 2800kn, a momčadi neće biti “ograničene” brojem stranaca. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge, na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

Kako ne bi došli u probleme s vremenom, OŽUJSKO MNL FFER 22 će startati u nedjelju, 17. ožujka, te se nadamo da NEĆE biti produženja roka za prijavu. Prijave će trajati do SRIJEDE, 13. ožujka 2019. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.