Izgleda da je blagdanska groznica, ludilo ili već kako zovete uzelo danak, tako da nas više momčadi tražilo da, već tradicionalno, produžimo rok prijava za OŽUJSKO MNL FFER 24. A kako mi ne možemo reći ne, rok prijava za OŽUJSKO MNL FFER 24 je produžen te će trajati do srijede, 29. siječnja 2020. godine! Tradicionalni događaj je i tehnički sastanak, koji će se održati u četvrtak, dan poslije kraja prijava, tako da vas molimo da u što većem broju nazočite ovom sastanku!

Ponovimo one najosnovnije informacije; broj stranaca ostaje jednak kao prošle sezone, kao i “povezanost” broja stranaca sa iznosom kotizacije. I u ovoj sezoni ćemo dopustiti četiri (4) stranca s tim da kotizacija momčadi koja će imati u svom “rosteru” samo FER-ovce (definicija FER-ovca piše u propozicijama) će u ovoj sezoni iznositi 2000kn. Svaki “stranac” će “koštati” svoju momčad dodatnih 200kn. Znači da će kotizacija za momčad s jednim (1) strancem iznositi 2200kn, s dva (2) stranca iznositi 2400kn, s tri (3) stranca iznositi 2600kn dok će momčad koja će u svom rosteru imati četiri (4) stranca platiti kotizaciju 2800kn. Kotizacija za “gostujuće” momčadi, odnosno momčadi koje će kao gosti se natjecati u ligi ostaje jednaka kao i prošle sezone, 3200kn. Ukoliko se plaćanje obavlja preko žiro-računa naše sportske udruge (DSR LIGE I TURNIRI), na iznos kotizacije će se morati dodati još 10%.

I za kraj još jednom ponovimo, OŽUJSKO MNL FFER 24 će startati u nedjelju, 02. veljače 2020. godine. Prijave će trajati do SRIJEDE, 29. siječnja 2020. godine, no ukoliko broj prijavljenih dosegne maksimalan broj prije isteka roka za prijavu, prijave se zaključuju. Preliminarna prijava se može obaviti putem e-mail adrese mnl.ffer@gmail.com, odnosno putem mobitela 091.257.00.00.

Pogledajte video-uradak s velike završnice OŽUJSKO MNL FFER 23!

 

Završnica OŽUJSKO MNL FFER 23

Nakon duge sezone, obilježene dominacijom Qualie, iskustvo i kvaliteta Adacte se pokazalo kao presudnim faktorima, te su nakon drame u polufinalu protiv Eccos Inženjeringa došli do zasluženog slavlja i osvajanja još jedne titule prvaka OŽUJSKO MNL FFER! Zasluženo su igrači Qualie pokupili sve pojedinačne nagrade. Dominaciju u prvom dijelu sezone okrunili su titulom za najboljeg strijelca (Mario Crnčević), titulom za najboljeg golmana (Andrija Budimir) i najboljeg igrača (Luka Davidović), dok je MVP-em završnice proglašen Saša Ledinščak, koji je dominirao završnicom lige!Pogledajte zanimljiv video uradak sa završnice i uživajte u majstorijama naših futsal majstora! Zahvaljujemo se našem generalnom sponzoru koji nas prati sve ove godine, Ožujsko Pivo, kao i SC Fairplay, koji je po prvi puta ugostio utakmice OŽUJSKO MNL FFER!Zahvaljujemo se i sponzorima momčadi, koji su posredno podržali rad ovog natjecanja i omogućili našim studentima, alumnijima i svima ostalima da se kroz sport, druženje i zabavu odmore od stresnog okruženja u kojem se nalazimo!* * * * *I vidimo se u novoj sezoni! U SD Martinovka! Nemojte se "zaboraviti" prijaviti jer su prijave produžene do 29. siječnja 2020. godin!http://mnlffer.com/prijave-za-24-sezonu/#lovefutsal #lovežuja#ožujskomnlffer #mnlffer#žujajezakon #ožujskopivo#leaguesandtournaments

Geplaatst door MNL FFER op Maandag 20 januari 2020