Kao i u Skupini A, i prva utakmica u Skupini B OŽUJSKO MNL FFER XX također je bila neizvjesna i napeta. Dvije čvrste i dobro posložene ekipe pružile su dobru partiju u kojoj je u konačnici stYpe slavio. Dobar dan najavio je Salameh već u 7′ kada pogađa za vodstvo i rezultat koji ostaje na semaforu sve do kraja poluvremena. U nastavku susreta Nader asistira Kajganiću za povećanje vodstva u 19′. Nakon primljenog zgoditka CB Kod Rojca pojačava, ali ne uspijeva slomiti granitnu obranu stYpe-a. U posljednjih 5 minuta kreću s vratarem u polju i Rihtarić vrlo brzo zabija za smanjenje vodstva. Na semaforu je ostalo dosta vremena za povratak u utakmicu, ali bijeli se ipak uspješno brane, te su uspjeli uknjižiti vrijedna tri boda. Detalji utakmice.

U drugom susretu Skupine B Cvjetno Pinkdroids su upisali nova vrijedna tri boda protiv gostiju na ligi. U jednoj napetoj utakmici Plavi mjesec nije znao iskoristiti svoje prilike za razliku od starih lisaca iz Cvjetnoga. Već u 5′ Žnidarec korisiti Škorićevu asistenciju i zabija za 1:0. Nakon primljenog pogotka Plavi mjesec je dominirao terenom, ali bezuspješno. Nabijena atmosfera, rani ulazak u bonus i crveni karton Pajalića nisu nimalo pomogli Plavom mjesecu. Iako nisu iskorisitili igrača više u polju Žnidarec je još jednom bio precizan nakon što je iskoristio dodavanje pridošlice Rendulića u 23′. U posljednjih sedam minuta mreže su mirovale unatoč izglednim prilikama na obje strane. Detalji utakmice.

Pula GlobalLogic je ipak odlučila nastaviti tamo gdje je stala u prošlom kolu. S(p)retno su došli do vodstva već u 3′ kada Sukno koristi Petanjekovo dodavanje i zabija za vodstvo. Nitko nije ni zamišljao da će to biti konačni rezultat, ali SM Ringoel nije uspio probiti tvrdu obranu Pule do kraja susreta i morali su se pomiriti sa porazom. Detalji utakmice.

U posljednjem susretu dana Qualia je teže od očekivanog došla do pobjede protiv čvrste momčadi PMF-a. Sa početnim stavom “lako ćemo” nisu dobro krenuli jer je već u 4′ Marče iskoristio lošu reakciju vratara Qualije i zabio za 1:0. Bio je to poziv za buđenje i Qualia je preko pridošlice Nimca već u 9′ izjednačila te već u 11′ preko Davidovića i preokrenula rezultat. S tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme, a kako se na kraju ispostavilo to je bio i konačni rezultat za tri boda Qualije. Detalji utakmice.