Zanimljivo je, a već smo i spomenuli to da je OŽUJSKO MNL FFER XX krenulo s dvije utakmice s kojom je OŽUJSKO MNL FFER 19 završilo. Tako je u reprizi finala prošle sezone Pula GlobalLogic ponovno slavila protiv redizajnirane Qualije kojoj će, očito, trebati neko vrijeme da se uigra. Za Puljane je serijju dobrih igara iz završnice prošle sezone nastavio Josip Grubeša, upisavši gol i asistenciju.

SM Ringoel ostao je bez Ivana Sobote na golu, njega je zamijenio Mario Goleš, dok su Hercega i J. Nemanića u Cvjetnom zamijenili Mislav Rendulić iz Brainless-a i dobro nam znani Hrvoje Ivić, nekadašnji igrač VAR-a i Futsal Prava. Očekivao se bolji otpor SM Ringoela, ali kao da im je ova utakmica došla prebrzo. S druge strane, Cvjetno je izgleda jedva čekalo nastavak natjecanja, posebno raspoloženi Mario Slepčević, koji je postigao dva vrlo lijepa pogotka. Konačnih 4:1 za Cvjetno Pinkdroids realna je preslika stanja na terenu.

Plavi Mjesec debitirao je s pobjedom. Doduše, ne u 30 minuta, no i s dva pogotka mogu biti prezadovoljni, jer je nakon promašaja Andreja Tomića u prvoj rundi raspucavanja sa šest metara Mijo Mihić imao šansu odnijeti dva boda u tabor CB Kod Rojca. Lovro Macan na golu Plavog Mjeseca je odlično reagirao, a nakon pogodaka Pajalića i Markića, Zdunić je bio tragičar i tako su dva boda otišla debitantima.

stYpe je odnio zasluženu pobjedu protiv BDM Žalosne u jednoj čudnoj utakmici u kojoj je BDM Žalosna krenula furiozno i već u drugoj minuti pogotkom Romića vodila s golom prednosti. No, već u sljedećoj Silić izjednačava da bi u drugom poluvrmenu kola BDM Žalosne krenula nizbrdo. Niti Karlo Maloševac na golu Žalosne nije se proslavio, tako da su najprije Kristijan Silić u 23′ a zatim i Michel Čurčić u 24′ zapečatili sudbinu BDM Žalosne, koju je Alen Romić pogotkom u 29′ samo ublažio.