Ono najvažnije u ovom kolu za Skupinu B OŽUJSKO MNL FFER 29 se nije dogodilo u nedjelju, već par dana kasnije kad je potvrđeno da će Skupina B ipak brojati osam članova. Naime, momčad koju smo čekali kao 16. ipak je uspjela kompletirati kadar i pod imenom “Repka” već u nedjelju će s dvije utakmice krenuti hvatati zaostatak. S druge strane, nakon uraganskog prvog kola, nismo puno čekali na još zanimljivije drugo. Najprije nam je na rasporedu bila utakmica Ars Future i Nutrivisiona. Utakmica je krenula uspavano, no s obzirom na brojčanu prednost Nutrivisiona, Ars Futura nije časila časa, već odmah krenula s “agresivnom” igrom s golmanom igračem. Doduše, bili su opasni na oba gola, promašivali su, ali i greškama dovodili protivnike u izgledne prilike. Prva lopta je ušla ipak u mrežu Nutrivisiona. Mihaljević je odradio lijepi solo prodor, našao Lelasa, a potonji pogađa za 1:0. No, sreća Ars Future nije trajala dugo. Bekavac upućuje dodavanje prema Miljanoviću, ovaj pušta kroz noge, a to nije očekivao Brnić na golu, te Nutrivision dolazi relativno jeftino do poravnanja. Drugo poluvrijeme je ipak obilovalo s više grešaka na strani Ars Future. Najprije jednu iskorištava Karlo Zeman. Krade loptu i zabija na prazan gol za vodstvo, a samo minutu kasnije u sličnoj situaciji Miljanović ponovno pogađa za Nutrivision. Ovaj pogodak je prelomio utakmicu. Ars Futura više nije imala snage za povratak, a Nutrivision je pogotcima Pernara i Markovića samo potvrdio zasluženu pobjedu.

Inače je Je Zakon taj koji je igrački deficitaran u odnosu na protivnika, no u utakmici protiv minus5, okolnosti su bile bitno izmijenjene. No, petorica igrački deficitarnije ekipe odbijala se predati te preko veze Požega-Berišić dolazi do vrijednog vodstva. Očekivao se protuudar Je zakona, no minus5 je bio taj koji je stvarao više i kvalitetnije prilike, no nije bilo koncentracije u završnici. Pokušao je Je zakon na sve načine doći do poravnanja, no iznenađujuće, unatoč brojnim prilikama i s jedne i druge strane, rezultat na semaforu se do kraja nije mijenjao, te je minus5 uspio iščupati pobjedu iako se nije previše nadao.

Zahuktali Skil FC s vrijednom pobjedom iz prvog kola je htio nastaviti s dobrim rezultatima, a protiv sebe je imao novu ekipu u OŽUJSKO MNL FFER 29, od koje nije znao što očekivati. E2Go je krenuo grogirano, najprije za Skil FC pogađaju Glavaš i Orešković, a zatim u smiraju prvog poluvremena Krajinović nesretno posprema loptu u vlastitu mrežu. Očito im je dobro došao odmor, jer već pet minuta kasnije u dvije minute se E2Go vraća u igru. Najprije Bilić atraktivno petom vara inače odličnog Domitera, da bi minutu kasnije Vojvodić zakucao pod gredu dodavanje strijelca prvog pogotka. No to je bilo sve. Filmski comback nismo vidjeli, Čekol je finiširao jednu od brojnih kontri i tako zaključio vrijednu pobjedu Skil FC.