Iako će skupina B OŽUJSKO MNL FFER 29 biti svako kolo siromašnija za jednu utakmicu, već prvo kolo pokazalo je nevjerojatnu izjednačenost i činjenicu da će svaka utakmica biti neizvjesna do kraja. Minus5 je gotovo savršeno odigrao proteklu sezonu te će ove sezone biti svima “crvena krpa”. Tako je bilo i u prvoj utakmici protiv Skil FC, koji je redizajnirao momčad i pokazao već u prvom kolu da želi puno više nego prošle sezone. Skil FC je na krilima Glavaša, te posebno raspoloženog Matea Čekola došao do velike pobjede i velika tri boda. S druge strane, niti raspoloženi Habazin nije uspio spasiti Minus5 od poraza i hladnog tuša već na otvaranju sezone.

Puno teže od očekivanog, Nutrivision je svladao Je Zakon. Iako su obje momčadi brojale samo po šest igrača, tempa, borbe i žara nije nedostajalo. Bolje je otvorio Nutrivision. Ivan Marković je iznudio, ali i realizirao slobodan udarac nakon samo 30-tak sekundi igre. Pomogla mu je činjenica da je Je Zakon ponovno nastupio bez “pravog” golmana. No i tako, Je Zakon se nakon početkog knockdowna stabilizirao, no bili su jednostavno nekoncentrirani i neefikasni u završnici. Pet minuta prije kraja krenuli su nešto agresivnije po gol, te im se to odmah isplatilo. No, odmah po izjednačenju, Nutrivision uzvraća istom mjerom te Domagoj Pernar, na asistenciju koga drugoga nego Ivana Markovića poentira te postavlja konačan rezultat, 2:1.

U posljednjoj utakmici skupine, ali i cijelog kola, Ars Futura je odmjerila snage s OptimIT-om. OptimIT je ušao redizajniran u sezonu, no s druge strane je stajala Ars Futura, koja rijetko poklanja bilo što. Tako je bilo i ovaj put. Lelas je u devetoj minuti primjetio prašinu u samom uglu protivničkog gola i pomogao tetama čistačicama u čišćenju. Samo tri minute kasnije, Suden nastavlja s dobrim predstavama iz prošle sezone i poentira na lijepu asistenciju Bašića. Nadu u bolji rezultat OptimIT-u vraća Puškarić, no Suden ponovno odvlači Ars Futuru na dva pogotka prednosti. Prilike se nizaju kao na traci, a već u sljedećem naletu vidjeli smo ponovno pogodak Puškarića, ovaj put asistent je Andrijašević. Nakon ovog pogotka mreže su mirovale, no ne i kartoni. “Požutili” su Karoglan i Knezić. Posljednji pogodak smo morali čekati do pretposljednje minute, kada, tko drugi nego Marcelo Suden, ponovno poentira i postavlja konačan rezultat; 4:2.