Prva utakmica trećeg kola Skupine B nije započela najbolje za FKIT Tigrove. U nedostatku vratara, Uvik kontra se odlučilo na igru s vratarem u polju i to im se od samog početka isplatilo pošto su već rano poveli. Bilopavlović je popratio akciju i s lakoćom poentirao na drugoj stativi. Nakon početnog šoka, momčad FKIT-a se posložila te se uspjela vratiti u utakmicu golom Matovića. Kada su se FKIT-ovci već opustili i čekali kraj poluvremena, Bilopavlović ponovno stupa na scenu i iznenadnim udarcem vara Mrvelja za novo vodstvo. U nastavku susreta Uvik kontra dobro kombinira i koristi nedovoljno uigranu obranu FKIT-a te odlazi na visokih 4:1. FKIT nakon primljenog gola kreće s vratarem u polju te ekspresno smanjuje zaostatak preko Mileka i Miloševića te rade uvertiru za triler završnicu. U posljednjoj minuti napad “kontraša” griješi, a Milek zabija sa svoje polovice za izjednačenje. Kada su svi mislili da će se dogoditi podjela bodova, Čagalj uspjeva iskontrolirati jednu odbijenu loptu i rastužiti FKIT-ovce.

Neočekivano teškom pobjedom, Bubanj se vratio na pobjednički kolosijek. Iako su dobro krenuli te golovima Brnića i Grgića vodili 2:0 na poluvremenu, aktualni prvaci su si u nastavku zakomplicirali život i dopustili TNT-ovcima da se vrate u utakmicu. Prvo je Stančin odmjerenim udarcem smanjio na 2:1 da bi zatim Ivanov iskoristio nesmotrenost obrane Bubnja i zabio iz kornera. Pošto je ipak ostalo puno vremena do kraja, Bubanj se sabrao te preko Brnića ipak uknjižio sva tri boda.

U posljednjem susretu večeri sastali su se Estare Culto i GMNK Cvjetno, dvije ekipe koje su željele isprati gorak okus od prošlog tjedna i krenuti s pobjedama. Tokom cijele utakmice šanse su se redale na obje strane, ali vratari Dražen Ladić i Dino Šteher su uz pomoć svojih obrana uspješno uspjevali sačuvati mreže netaknutima. Kada se već činilo da će Estare uspjeti ponoviti nulu iz prvog kola, ukazao se Pavelić te uspio savladati Štehera i donesti velika tri boda za Estare. Ovim porazom produbljena je kriza koja trese Cvjetno koje iako pojačano braćom Matošević jos uvijek ima nula bodova nakon odigrana tri kola.