Iako prijave traju nešto više od 24h, moramo najaviti naš tradicionalni tehnički sastanak. Kao što smo najavili, s 25. sezonom startamo već ovog vikenda, a da bi startali, moramo održati ždrijeb, kao i pojasniti neke nove odredbe u sezoni. Vrlo rado ćemo pojasniti i najaviti da ćemo po prvi put imati i novčanu nagradu, kao i brojne nagradne igre naših pokrovitelja. Tehnički sastanak će se tradicionalno održati u “D” zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva; u sobi, D-260, s početkom u 19.00h. Zbog dobro poznatih razloga, molimo vas da ponesete maske za sobom.

Kao i uvijek na tehničkim sastancima, odlučujemo o par “sitnica” vezanih za ligu, stoga pozivamo sve voditelje i zainteresirane da prisustvuju tehničkom sastanku, jer poslije sastanka više nećemo moći utjecati na propozicije i sustav. Osim “sitnica”, pozivam vas i da razgovaramo o možebitnim problemima, ali i mogućnostima za napredak koje liga ima. Sigurno imate konstruktivni prijedlog ili ideju koji želite podijeliti s nama.

Uz našu ligu je i dalje glavni pokrovitelj, Zagrebačka Pivovara i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite! Četvrtak, 24. rujna 2020. godine, 19.00h, dvorana D-260, Fakultet elektrotehnike i računarstva! Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!