Nakon što smo riješili prijave za ovu sezonu, te nakon što se brojka sudionika lige zaustavila ponovno na brojci 16, konačno možemo objaviti mjesto i vrijeme tehničkog sastanka OŽUJSKO MNL FFER 18. Vjerojatno ste pratili kako se kreću prijave za novu sezonu, a vjerojatno ste vidjeli i za akciju našeg tehničkog sponzora, te smo odlučili spojiti ugodno s korisnim. Tako da Vas obavještavamo da će se tehnički sastana održati sutra, u petak, 24. ožujka, ponovno u prostorijama TEAMSPORT.hr (Koledovečina 2, Zagreb) s početkom u 17.30h. Na prvom tehničkom sastanku će osim standardnog “pretresanja” novih pravila i propozicija biti nazočan i glavni sudac OŽUJSKO MNL FFER i delegat ostalih sudaca Adin Hasić, te će voditelji momčadi moći na jednom mjestu dobiti i odgovore na neka pitanja vezana uz suđenje iz proteklih sezona, a gospodin Hasić će predstaviti svoj tim koji će odraditi ovu sezonu. Podsjetimo da je momčad Grupe TNT aktualni prvak, te će imati pravo biranja grupe. Pošto je standardno radno vrijeme našeg tehničkog sponzora do 17.30h, molimo one koji su naumili napraviti shopping da dođu prije jer se početkom tehničkog sastanka blagajna zatvara.

Nemojmo zaboraviti ni našeg glavnog pokrovitelja, Zagrebačku Pivovaru i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj koje je i dalje uz MNL FFER i koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite. Sutra (petak, 24. ožujka 2017.) u prostorijama TEAMSPORT.hr (Koledovečina 2, Zagreb) s početkom u 17.30h održat će se tehnički sastanak OŽUJSKO MNL FFER 18. Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!

555039_486859174701325_1815524805_n