Nedugo nakon završetka uzbudljive petnaeste sezone OŽUJSKO MNL FFER, nova, šesnaesta je pred vratima ovog vikenda! Kao i uvijek, s prvim minutama našeg tradicionalnog tehničkog sastanka završit će prijave te ćemo već ovoga vikenda (subota, 12. ožujka u jutarnjim satima) otvoriti natjecanje na parketu Martinovku. Ali, najprije ćemo održati ždrijeb natjecanja i saznati tko će “izazvati” aktualnog prvaka već drugu sezonu uzastopce, momčad Adacte i otvoriti sezonu u susretu s njim.

Već početkom godine, vodstvo MNL FFER-a je dogovorilo nastavak suradnje sa Zagrebačkom Pivovarom, te jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj ostati i našim zaštitnim znakom. Imamo promjena i u selekciji ekipa. Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije neće ove godine gostovati u natjecanju. Zauzvrat, imat ćemo dvije nove momčadi koje će zasigurno unijeti novu, “svježu krv” u OŽUJSKO MNL FFER. Imena ćete saznati sutra, na izvlačenju Skupina!

Tehnički sastanak ćemo ponovno održati u prostorijama Fakulteta. Točnije; u četvrtak, 10. ožujka 2016. u sobi D260 (2. kat D zgrade Fakulteta elektrotehnike i računarstva) ćemo s početkom u 17.30h krenuti u OŽUJSKO MNL FFER 16. Molimo voditelje momčadi da prisustvuju sastanku, jer ćemo s 1. kolom krenuti već ovoga vikenda!

555039_486859174701325_1815524805_n