Nakon što smo riješili tehničke probleme s web stranicom, konačno možemo objaviti mjesto i vrijeme tehničkog sastanka OŽUJSKO MNL FFER 17. Sedamnaesta sezona je pred vratima, a nakon što ste saznali ime našeg novog tehničkog sponzora, obavještavamo Vas da će se tehnički sastanak, sutra u četvrtak, 13. listopada održati u prostorijama Teamsport.hr (Koledovečina 2, Zagreb) s početkom u 18.15h. Na prvom tehničkom sastanku će osim standardnog “pretresanja” novih pravila i propozicija biti nazočan i glavni sudac OŽUJSKO MNL FFER i delegat ostalih sudaca Adin Hasić, te će voditelji momčadi moći na jednom mjestu dobiti i odgovore na neka pitanja vezana uz suđenje iz proteklih sezona, a gospodin Hasić će predstaviti svoj tim koji će odraditi ovu sezonu. Podsjetimo da je momčad Pule aktualni prvak, te će imati pravo biranja grupe.

Nemojmo zaboraviti ni našeg glavnog pokrovitelja, Zagrebačku Pivovaru i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj koje je i dalje uz MNL FFER i koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona.

Stoga, ne zaboravite. Sutra (četvrtak, 13. listopada 2016.) u prostorijama Teamsport.hr (Koledovečina 2, Zagreb) s početkom u 18.15h održat će se tehnički sastanak OŽUJSKO MNL FFER 17. Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!

555039_486859174701325_1815524805_n