Iako još imamo skoro pa cijelih 6 dana prijava, moramo najaviti naš tehnički sastanak OŽUJSKO MNL FFER 26 na kojem ćemo objaviti, između ostalog i konačan broj sudionika natjecanja, kao i obaviti ždrijeb natjecanja. Tehnički sastanak će se već tradicionalno održati u “D” zgradi Fakulteta elektrotehnike i računarstva; u sobi, D-260, 23. rujna 2021. godine s početkom u 19.00h. Zbog dobro poznatih razloga, molimo vas da ponesete maske za sobom.

Kao i uvijek na tehničkim sastancima, odlučujemo o par “sitnica” vezanih za ligu, stoga pozivamo sve voditelje i zainteresirane da prisustvuju tehničkom sastanku, jer poslije sastanka više nećemo moći utjecati na propozicije i sustav. Osim “sitnica”, pozivam vas i da razgovaramo o možebitnim problemima, ali i mogućnostima za napredak koje liga ima. Sigurno imate konstruktivni prijedlog ili ideju koji želite podijeliti s nama.

Vjerujemo da ste već upoznati da su uz MNL FFER i ove sezone Zagrebačka Pivovara i Ožujsko Pivo, jedan od najpoznatijih brendova u Hrvatskoj, koji je ponovno osigurao bogate nagrade za naše momčadi, kao i nagrade za nagradne igre tijekom sezona, kao i FavBet koji osigurava novčane nagrade za najbolje momčadi te osigurava nastup najboljim momčadima na završnici FavBet futsal liga. Vidjeli ste i neke naše nove prijatelje u podnožju stranice. To su Maven Mule i Photomath, brendovi dobro poznati na IT tržištu i o kojima će te uskoro više čuti.

Stoga, ne zaboravite! Četvrtak, 23. rujna 2020. godine, 19.00h, dvorana D-260, Fakultet elektrotehnike i računarstva!

Molimo voditelje momčadi i sve zainteresirane da prisustvuju sastanku. Vidimo se!