Nakon odigranog duplog programa u Skupini B ovaj vikend FKIT Tigrovi mogu biti najzadovoljniji postignutim učinkom. U subotnjem dijelu su uspješno preskočili prepreku zvanu GMNK Cvjetno te su neokrznuti bili spremni za susret sa prvacima. Velike zasluge za nula pogodaka u mreži FKIT-ovaca ponio je Mrvelj koji je jednostavno izluđivao napadače Cvjetnog tokom cijele utakmice da bi pred sam kraj i obranio kazneni udarac sa 6m Hršaku i tako priveo utakmicu u mirnije vode. Kao što smo naveli, u nedjeljnom derbiju skupine B protiv Bubnja briljirao je Beronić koji je s dva pogotka donio tri vrlo bitna boda FKIT-u. Nakon početnog vodstva, Bubanj se expresno vratio u utakmicu, ali to je bilo sve od Bubnja. Poletni FKIT-ovci bili su ipak previše za vidno “neispavane” igrače Bubnja.

Druga ekipa koja je maksimalno dobro ušla u sezonu je ekipa Grupe TNT-a koja se izgleda dobro posložila i uigrala te najavila borbu za Ligu za prvaka. U prvom kolu je nastradala neugodna Galerija koja je pala pri samom kraju utakmice. U nedjeljnom programu TNT je bio poguban za Cvjetno koje je prema provjerenom receptu također palo u drugom poluvremenu. Ovakav start ekipa Cvjetnoga sigurno nije očekivala te će se morati ipak malo više potruditi.

Estare Culto je još jedna ekipa koja sigurno nije očekivala ovakav početak nakon što su doveli Milana Kajganića u svoje redove i tako dodatno zaoštrili konkurenciju za mjesta u momčadi. Upravo protiv Mićinih dojučerašnjih suigrača iz SPAN-a su uspjeli izvući samo mršavih i za futsal neobičnih 0:0. U nedjeljnom derbiju kao da smo gledali dvije ekipe Estare-a te oni ni sami ne znaju kako su uspjeli prokockati sigurno vodstvo od 2:0 na poluvremenu. Galerija se na poluvremenu sabrala i napravila potpuni preokret slaveći 3:2.

Pjesnici zasigurno nisu računali na neke velike bodove iz prva dva kola pošto su imali otvaranje sa prvacima i nedjeljni derbi protiv odmorne ekipe Uvik kontra (ex. Equidem/Torcida). Iako su dobro poslovali i doveli Mamića na gol, ni on nije bio dovoljan da obuzda uragan koji su im priredili Bilopavlović i ekipa u nedjelju kada su ih ispratili i poslali kući sa “sedmicom”.