Sutra je trebao biti posljednji dan prijava za dvadeset i sedmu sezonu OŽUJSKO MNL FFER, no zaustavili smo se na brojci od trinaest momčadi koje su potvrđene za ovu sezonu. S obzirom da je trinaest nesretna brojka, odlučili smo produžiti prijave za još jedan tjedan i pokušati doći do željene brojke od čestrnaest momčadi koje će sudjelovati u ovoj sezoni.

Ponovit ćemo i najznačajnije stvari koje smo već napomenuli u prošlotjednom postu. Nakon dugo vremena OŽUJSKO MNL FFER 27 se neće dijeliti na dvije skupine, nego natjecanje u 27. sezoni OŽUJSKO MNL FFER će po prvi put imati jednokružni ligaški sistem nakon kojeg ćemo, naravno, imati playoff najboljih. Novost je i još veća prednost bolje plasiranih momčadi u playoffu u kojem će ove sezone osam momčadi odmjeriti svoje snage.

Sve one najbolje odlike su i dalje tu. Zagrebačka pivovara, odnosno brend Ožujsko Pivo i dalje je s nama, te će ostati s nama s još boljim nagradama, inventivnijim nagradnim igrama, ali i bonusima za najbolje igrače i momčadi. FavBet kladionica je ponovno osigurala novčane nagrade najboljim momčadima, ali i omogućila najboljoj momčadi natjecanja mogućnost osvajanja glavne nagrade na Završnici gradskih liga u iznosu od 50.000 kn! Podsjetimo, OŽUJSKO MNL FFER 26 Plavi Mjesec je završio ‘bogatiji’ za 7.000 kn, Kako to!? je plasmanom na drugo mjesto osvojio 2.000 kn, dok je Ars Futura pobjedom u utakmici za treće mjesto uhvatila utješnih 1.000 kn nagrade!

Novost je i ta da se ove godine ukida ‘ograničenje’ broja stranaca. ‘Stranci’ i ‘strane momčadi’ su prošlost, broj stranaca će se uzimati u obzir samo kod izračuna kotizacije za natjecanje. Sve nove pojedinosti će te saznati na vrijeme, prije početka natjecanja.

Ovaj put možemo potvrditi. Krećemo s prvim kolom OŽUJSKO MNL FFER 27 6. veljače u našem uobičajenom terminu. Informacije o tehničkom sastanku, kao i ostale važne informacije ćemo objaviti kao i obično na našoj web stranici kao i društvenim mrežama.