Karlo, iako ste sigurno doživjeli šok ispadanjem u Ligu za Ostanak, uspješno ste ju apsolvirali. Plasirali ste se u doigravanje. Kako komentiraš dosadašnji tijek natjecanja?

Pa zbog ozljede sam propustio prvi dio natjecanja, te se vratio na teren kada je ekipa vec odigrala skoro sve utakmice prve skupine, a do tada sam im pomagao s klupe. Većinu utakmica u skupini smo dobro otvorili no nastavkom utakmice iskusnije ekipe bi nas nadigrale strpljenjem i smirenošću, ispadanjem u ligu za bedaka imali smo dosta dobro bodovno stanje te smo bili uvjereni kako možemo ostvariti plasman u doigravanje što nam je i uspjelo.

Kako si zadovoljan sa svojom ekipom, ekipno i pojedinačno? Po statistikama se vidi da su Martić i Rajh povukli?

Zadovoljan sam ekipom jer iako mozda nismo taktički najpotkovaniji, to nadoknađujemo voljom iželjom. Matija i Ivan su odradili odličan posao i istakli se svojim pogotcima i asistencijama, no i ostatak ekipe je veoma zaslužan za trenutne rezultate. Jedino mi je drago da od kad je Rajh počeo trenirati futsal, naglo mu je proradila tipka za dodavanje na joysticku. 😀

Što očekuješ od playoffa? Upoznat si s draftom? Jel namjeravate se pojačati na taj način?

Posto vučemo dobre rezultate iz katoličke lige zadnjih par sezona nadam se da ce se takav trend nastaviti i u playoffu MNL FFER-a. Za draft se još nismo dogovarali te ne znam kakav je stav ekipe o pojačanjima.

Pošto okvirno već možete vidjeti na koga bi mogli ići u prvoj rundi playoffa, reci mi, koga bi htjeli izbjeći, a koga bi možda htio u prvoj rundi playoffa?

Pa ako se ne varam najvjerojatniji protivnici su nam VAR i CROSYS, te bi između njih dvoje u playoffu radije htio susresti VAR.

Kako se ti osjećaš? Hoćeš li preuzeti “jedinicu” BDM Žalosna u playoffu?

Pa dok sam bio ozlijeđen uskočio je Damjan Godec i odradio jako dobar posao, a nadam se da ću u playoffu moći nadoknaditi sve propušteno.

foto: Karlo Maloševac / facebook.com