Iskreno, u derbiju Skupine B između SM Ringoela i Cvjetno Pinkdroidsa smo očekivali puno više, posebice od Ringoelaca koji se polako oporavljaju od ozljeda i koji su obećali bolje nastupe kako odmiču kola. S druge strane Mirza Mešić se pokazao odličan kao voditelj jer je Cvjetno zagospodarilo terenom od početka kada su u 6′ poveli pogotkom Hrvoja Ivića, pa do 29′ kad su pobjedu zapečatili drugim pogotkom Vedrana Škorića. Ipak SM Ringoel neće biti previše tužan jer se ovim raspletom našao na vrhu Lige za Ostanak sa sedam bodova.

Futsal Dinamo se dobro držao protiv Adacte koja je imala imperativ pobjede u ovom susretu.  Filip Domiter na golu Futsal Dinama je upisao par dojmljivih obrana u prvom poluvremenu i zbilja je šteta što ga nismo vidjeli na drugom golu u drugom dijelu. Ivan Rumbak nije bio tako dojmljiv kao Domiter, no pitanje koliko bi i mogao kod sva tri pogotka Adacte. Jedan od najraspoloženijih bio je Filip Ukalović koji je pokazivao širok dijapazon poteza i driblinga koje su sigurno mladi Dinamovci upijali, posebno Novak i Vrcan koji su bili najopasnijim u plavim redovima.

Qualia je nastavila pobjednički niz. OptimIT nije mogao previše u ovom susreu iako su se Piplica i društvo činili vrlo motiviranima u ovom susretu. No, Andrić, Crnčević i društvo su ponovno bili raspoloženiji od suparnika. Doduše, kad je Kurtović u 18′ izjednačio rezultat mnogi u dvorani su pomislili da je OptimIT spreman za potpuni povratak, no Andrić je upalio hladni tuš u 24′ i donio nova tri boda narančastima. Možda je malo nepravedno da je Crnčević označen igračem susreta, jer je Luka Davidović pokazao klasu u ovom susretu, posebice u svojim finišerskim sposobnostima.