Sutra nas čekaju zanimljivi dvoboji u obje skupine, no ono najzanimljivije na očekuje u skupini A, gdje ćemo vidjeti “derbi svih derbija” OŽUJSKO MNL FFER. Iako niti jednu od ove dvije momčadi nismo vidjeli na postolju prošle sezone, mislim da je to upravo razlog zbog toga ćemo sutra vidjeti još motiviranije suparnike. Obje su odlično odradile prve utakmice, ali i predstavile po jedno novo pojačanje. Za VAR je tako “debitirao” Matija Džanko dok je povratak u Adactin dres svojim nastupom potvrdio Duje Limić. Drugi dvoboj za Adactu ove sezone ipak neće biti tako jednostavan kao što je bila premijera koju su zaključili s 10:3. S druge strane VAR je ostao bez svoja dva važna kotačića, bez Saše Ledinščaka i Davora Jurišića, no u dvoboj s Adactom idu s namjerom da uzmu dva tri boda. To nam je potvrdio i Jakov Ungarov, igrač VAR-a; 

Po imenima Adacta je vjerojatno najkvalitetnija momčad lige, a samim time i jedan od favorita za naslov. Naša želja je povratak na vrh, a ova utakmica je pravo mjesto za dokazivanje. Momčad je za ovu sezonu doživjela značajni redizajn te će sigurno proći određeno vrijeme za prilagodbu i uigravanje, ali vjerujem da se i sad možemo nadati bodovima.

Nakon što je od Adacte “popio” deset komada, No Name Futsal u drugom kolu ide na lakšeg protivnika, no ukoliko ponove očajnu predstavu u obrani kao protiv Adacte, ne piše im se dobro. S druge strane, Futsal Pravo ide po nastavak dobre predstave iz prvog kola. Ponove li “Pravaši” dobru igru kao u pobjedi protiv Cvjetnog, No Name Futsal će zasigurno kapitulirati.

Nakon što su se otkrile karte u prvom kolu, znamo da je Danza Kuduro momčad koja realno može konkurirati za Ligu za Prvaka. No plasman uodabrano društvo neće doći sam, već ga treba zaslužiti. Sutra će imati lakši posao nego u prvom kolu, no ne i posve lagan. Protivnik je vrlo neugodna momčad Grupe TNT koja je svoj put prošle sezone zasluženo završila u šest najboljih momčadi OŽUJSKO MNL FFER.

U posljednjem dvoboju kola skupine A, nakon razočaranja u prvom kolu, Cvjetno zasigurno očekuje puni plijen od utakmice s Pjesnicima. Međutim, i Pjesnike će se nešto pitati. Plavčić, Bebić i Roić na golu Pjesnika neće položiti oružje bez borbe, toga je svjestan i voditelj Cvjetnog, Mario Slepčević; 

Pošto mi par prošlih izjava nije proslo stroge cenzorske metode organizacije lige odlučio sam svojem izrazaju dodijeliti ozbiljniju notu. Prošlo kolo sreca nije bila na našoj strani i to su pravaši objeručke prihvatili i iskoristili. Utakmice s Pjesnicima uvijek su se igrale na nož, pa tako i ovaj put očekujemo žestoku borbu, pogotovo uz cinjenicu da im se vratio nezamjenjivi Bebić. Pobjeda nam je imperativ ako konačno mislimo otići u gornji dom lige, a kvalitetu, timski duh i dugo trazenu staloženost definitivno imamo. Moramo samo sve to povezati, “otvoriti špinu” i preuzeti pobjednički mentalitet.