Kako smo napisali u prethodnom članku, Skupina B OŽUJSKO MNL FFER 25 trebala bi biti, barem ‘na papiru’ konkurentnija od Skupine A. Samim pogledom na današnja tri susreta jasno nam je da će sve tri utakmice biti iznimno zanimljive. Krenuvši od prve utakmice, gdje SM Ringoel dočekuje bivšu Adactu, sada BE-ternu. Ante Juričić i ekipa sigurno će htjeti na pravi način započeti novu sezonu, dok od BE-terne očekujemo onaj, već uobičajeni, ‘pospani’ ulazak u sezonu. S obzirom što je voditelj BE-terne, Dalibor Lukić najavio, njih očekuju velike izmjene ove sezone, s obzirom da mnogi igrači napuštaju Hrvatsku i Zagreb, te će BE-terna morati naći adekvatne zamjene za njih.

U drugoj utakmici Skupine B, Cvjetno Pinkdroids također pod znakom upitnika dočekuje novu sezonu jer su i Slepčević i Škorić po našim informacijama izvan stroja. Shish je i prošle sezone imao iznimno zanimljivu momčad, ne sumnjamo da će Dominik Tadić i u 25. sezoni skupiti jednako dobru.

Za kraj programa nam ostale ogled Plavog Mjeseca i Je Zakona. O Plavom Mjesecu ne treba trošiti puno riječi, sigurno je da i ove sezone kreću s imperativom osvajanja naslova prvaka. S druge strane Marušić od osvajanja naslova prije par sezona nije uspio vratiti taj žar u očima i srcima svoje ekipe, te svake sezone upisuju sve slabije i slabije rezultate. Kakvu će momčad Stipe ove sezone skupiti? Ostaje nam za vidjeti.