Domagoj Vukadin i Zaštita Atest su imali dosta turbulentnu sezonu. Dosta se toga izdogađalo na početku natjecanja, kao i tijekom, ali najvažnije je da su on i momčad preživjeli. No, ne samo da su preživjeli, već su i u četvrtfinalu, što je malo tko mogao očekivati nakon prvih utakmica ove momčadi. Pa Domagoj, kako bi ti “predstavio” dosadašnji dio sezone Zaštite Atest?
Nakon propuštanja prošle sezone trebalo je ponovno okupiti momčad što nije bio lagan zadatak. Morali smo dovesti nekoliko novih igrača tako da nam je trebalo nekoliko utakmica da se uigramo. Kako je prolazila sezona, bili smo sve bolji i bolji te sad slobodno mogu reći da smo postali ozbiljna momčad željna velikog rezultata kao i XVII. sezone kad smo osvojili ligu.

Da.. preduhtrio si me. Očito si pogodio s dovođenjem Baždarića, a osobito Medvidovića, koji se u relativno kratkom vremenu promovirao u udarnu iglu momčadi?
Tako je, već na prvoj utakmici pokazali su da imaju ogroman potencijal i kako na njih možemo ozbiljno računati u budućnosti. Medvidović je vrlo brzo proigrao te uspješno preuzeo veliku odgovornost u napadu. Od njega s razlogom očekujemo puno i u nastavku playoffa.

Što očekuješ od četvrtfinalnog dvoboja? To je momčad koju dobro poznate, ali su definitivno jedni od favorita natjecanja?
Očekujemo vrlo borbenu utakmicu. Mislim da će biti neizvjesno do samog kraja. Igrali smo nedavno s njima i čini mi se da su vrlo kvalitetni. Također znam da Zaštita Atest dosad nije pokazala sve što može tako da nas zasigurno vidim u samoj završnici lige.

Na koga ćete morati posebno pripaziti? Koga označuješ kao glavnu opasnost za gol Mohora?
Imaju nekoliko dobrih igrača, ne bih nikog posebno izdvojio. Na nama je da igramo kompaktnu i agresivnu obranu i uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama otupiti njihovu oštricu.

A za ostale četvrtfinalne dvoboje? Koga predviđaš u polufinalu?
Mislim da će Adacta i Qualia izboriti polufinale, a za Pulu i Stype mi je teško prognozirati, čini mi se dosta neizvjesno.