U skupini A OŽUJSKO MNL FFER 29 tekođer smo vidjeli mnoštvo zanimljivih utakmica, počevši od prve u kojoj su se sastali Maven Mule i Veprovi. Ne možeš puno očekivati (u većini slučajeva :D) od utakmice, ako se na početak utakmice prijaviš sa samo šest igrača, od kojih nijedan nije golman. Upravo to su napravili Veprovi. Naravno da su to iskoristili gladni pobjeda Maven Mule i natrpali mrežu Veprova do kraja. Rezultatski, Veprovi su čak na kraju prvog poluvremena i dobro stajali (0:1), no u drugom je uslijedio potop. Ova utakmica je očito dobro “legla” igrač utakmice, ali i igraču cijelog kola, Vinku Kolobari, koji nije imao milosti prema Veprovima. U redovima Veprova možemo jedino izdvojiti Ukasa koji se svojski borio do samog kraja utakmice, no nije uspio donijeti barem pogodak svojoj ekipi.

AP Fratelli je nakon gorkog iskustva u prvoj utakmici ikad u MNL FFER, čvrsto odlučio da želi isprati gorak okus iz premijernog nastupa. S druge strane stajao je FutsalFER, na krilima uspjeha iz sveučilišnog natjecanja. AP Fratelli je prvi došao do vodstva na utakmici, preko Marija Ivanovića, no isto tako Šime Jukić vraća stvari u početno stanje stvari. Ponovno, na isteku prvog poluvremenu, nakon jednog neopreznog i dosta nepotrebnog starta, Nikola Ćibarić kažnjava FutsalFER ponovnim vodstvom u utakmici. Pogodak koji je prelomio susret bio je pogodak za 3:1, Marija Ivanovića, za dvostruku prednost AP Fratellija, vodstvo koje je Šime Jukić još jednim pogotkom tek uspio smanjiti rezultat.

Nakon prošlotjedne pobjede Cvjetno 9y.co gdje je briljirao popularni “Žnida”, očekivali smo da će Cvjetno nastaviti u istom ritmu, ali Miroslav Filipović (dres Cvjetnog zamijenio s onim Microblinka) i društvo su pokazali da su itekako ozbiljan protivnik kada uđu u utakmicu u pravom ritmu jer su potpuno nadigrali Cvjetno 9y.co s 3:0 te je delegat imao težak posao u biranju igrača utakmice jer su pokazali kako jedna ekipa treba izgledati te se nadamo kako će i daljnje utakmice nastaviti igrati kao i ovu. Alen Carin je u 16.minuti otvorio put do mreže. U zadnjim minutama utakmice Cvjetno kreće s golmanom igračem, no Microblink odoljeva napadima te Filipović i Rotim dovršavaju posao.

U utakmici kola gledali smo dvije momčadi kojima prvo mjesto na tablici nije strano te su došle s namjerom da naprave prvi korak prema tome te uzmu prve bodove izravnom konkurentu. Par igrača je falilo s obje strane, ali okosnica momčadi je bila tu te se od prve minute vidjelo da ćemo gledati vrhunsku utakmicu vrijedne one “Šećer na kraju”. Pajalić, ali ne onaj na kojeg mislite Juraj je doveo u vodstvo nakon što je ispratio kontru koju je Šundov povukao te efektno zakucao loptu u mrežu. Lopta Krešimira Tadića pronalazi suparnički gol u 12. minuti. Izgleda da je namjestio sprave za nišane nakon što je jedna lopta na zagrijavanju završila na krovu. Plavi Mjesec ide na sve ili ništa te im se to isplaćuje u 28. minuti kada Nemanić pronalazi Durlena koji zabija za vodstvo Plavog Mjeseca. Mogao je Durlen povećati vodstvo u zadnjim sekundama utakmice i dodati još jedan pogodak na svoj konto, ali je lopta prešla crtu nakon zvuka sirene te se gol nije priznao.