Kao uvod u sezonu, pokušat ćemo razgovarati s ekipama kako se budu prijavljivale, vidjeti njihove ambicije u sljedećoj sezoni, ali i kako su zadovoljni sa prošlom sezonom. Pošto je prošlosezonski voditelj Pjesnika Ivan Bebić razvlašten (zbog odlaska u inozemstvo), razgovarali smo sa Stjepanom Roićem, golmanom Pjesnika, koji se prošle godine istakao kao jedan od najboljih pojedinaca te ekipe.

Kako ste zadovoljni kao ekipa s prošlom sezonom?
Nismo nezadovoljni, ali mogli smo i bolje. Dobro smo ušli u sezonu i kad smo imali par vrlo važnih tekmi nismo bili pravi i to nas je koštalo prolaska u doigravanje.

Kako si zadovoljan s vlastitim predstavama prošle sezone?
Poprilično sam zadovoljan jer inače nisam golman i stao sam na gol u nuždi, makar moram reći da puno toga ovisi o tome kako obrana odigra.

Koje su stvari koje ste popravili kao momčad, a na kojim još morate raditi?
Obrana nam je definitivno postala puno čvršća i samim time primamo malo golova, ali ih isto tako malo i zabijamo. Najveća boljka nam je neefikasnost i na tome moramo poraditi.

Jeste li napravili kakve promjene, ako je tko otišao zašto je otišao i tko je došao?
Vrlo vjerojatno gubimo kapetana Bebića jer odlazi na erasmus jedan semestar, a sto se tiče dolazaka bit ce ih sigurno samo jos neznamo koliko. Svakako cemo probati dovesti jednog napadača i po mogucnosti golmana 🙂

Što očekujete od ove sezone? Koje mjesto bi vas zadovoljilo?
Mislim da govorim u ime cijele ekipe kad kažem da bi nas zadovoljio ulazak u doigravanje, a onda tamo ionako svak može dobit svakoga.

 

Pjesnici