Iako je utakmica postavljena u najnepopularniji termin, i Futsal Pravo i No Name Futsal su bili u skoro punim sastavima. Nakon što je Futsal Pravo propustilo par prilika, točnije Matej Crnjac je odlično obranio, slijedila je kazna na drugoj strani. Tomislav Baškarad je prekrasno ubacio loptu na 7m koju još ljepše Žigun šalje iza leđa Filipa Dragosavca za vrijedno vodstvo. Uslijedila je ponovno dominacija Futsal Prava ali bez prave realizacije. Spornu situaciju smo vidjeli u 13. minuti, no sudac Lang je ipak priznao pogodak. Čečura je očigledno faulirao Jovanovića, Lang je “fućnuo” previdjevši prednost, koju je onda pustio tako da je Jovanović dodao Čičku koji zabija za izjednačenje. U drugom poluvremenu izgubila se oprezna igra NNF-a, počelo je srljanje, tako da su i rezultatski kola krenula nizbrdo. Prvo je Čičak u lijepoj solo-akciji zabio za vodstvo, a nedugo zatim Luka Dragosavac “zatvara” lijepu akciju na drugoj stativi na dodavanje Kancira za 3:1. Tada je uslijedila kudikamo bolja igra NNF-a, koju nisu uspjeli kapitalizirati sve do 26. minute kada ponovno Baškarad asistira, no ovoga puta Frljić je strijelac. Konačni rezultat postavlja Kancir.

 

 

Iako su vjerojatno bili svjesni hendikepa dolazeći na utakmicu, ipak je ružno je izgledao nedjeljno prijepodne za VAR. Bez golmana Kneževića na golu, VAR je bio osuđen na igru s golmanom-igračem, tako da se Adactin hendikep (dolazak s 5 igrača) i nije pretjerano osjetio. Dario Markić je već na početku susreta realizirao dvije izgledne situacije. Najprije je u stilu Janice Kostelić prošao kroz obranu i zakucao loptu u gol iza igrača-golmana Brnića, da bi par minuta poslije u prelijepoj akciji s Jurišićem ponovno poentirao. Za treći pogodak Adacte ponovno glavninu posla je obavio Markić, primio je loptu, okrenuo Ungarova i poslao loptu na drugu stativu gdje je Lalić bio priseban i točan za povećanje rezultata. Drugo poluvrijeme nam je ponudilo više-manje Adactino odrađivanje posla. I ono malo prilika koje je VAR stvorio, neutralizirao je Dalibor Lukić, dok su s druge strane Markić i Lalić nastavili u dobrom tonu iz prvog poluvremena. Konačnih 6:0 izgleda poprilično ružno, ali vjerno oslikava u kakvom su stanju bile ove dvije momčadi.

 

 

Danza Kuduro je i u drugo kolo krenuo furiozno. Kao i u susretu protiv VAR-a u prvom kolu, dominirali su prvim poluvremenom. Ovoga puta Luka Maslać i Ivan Kovač svojim pogotcima su to i potvrdili, no ponovno im se dogodio neobjašnjivi pad. Već krajem poluvremena Domagoj Vukadin je uspio smanjiti rezultat na 2:1, da bi u 21′ Mario Crnčević, ovosezonsko pojačanje Grupe TNT uspio poravnati rezultat, koji je u konačnici postao i konačan rezultat. Sve u svemu, zaslužena podjela bodova. Danzi je pripao prvi dio utakmice, dok je Grupi TNT pripao drugi dio. Očito je da Danza ima problema s energetskim potencijalom nekih igrača, tako da ukoliko žele u “više sfere” Skupine A definitivno će morati poraditi malo na tome.

 

 

Suprotno najavama, Cvjetno je ponovno izgledalo neprepoznatljivo. Iako u punom sastavu, Cvjetno nije uspjelo riješiti najosnovniju križaljku u enigmatskom tjedniku Skupine A. S druge strane, Pjesnici su samo uzeli ponuđeno. Jalovi napadi Cvjetnog, kao i česte greške kumovale su velikom broju kontri koju Pjesnici nisu propustili iskoristiti. Zahvaljujući Šteheru i Roiću na golovima mreže su mirovale do 19. minute kada za vodstvo Pjesnika pogađa Gusić. Dvije minute potom Perić povećava rezultat, na što Cvjetno odgovara uvođenjem golmana-igrača, što se pokazalo nedobitnim rješenjem. Tek je Žnidarec uspio odgovoriti jednim pogotkom, no to i nije na kraju toliko bitno jer je Gadžić, a u zadnjim trenucima i Gusić sa svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat.