Veliko je poštovanje i uvažavanje između momčadi Qualia i Be-terna, što i ne čudi s obzirom da su to momčadi s dugim statusima igranja u OŽUJSKO MNL FFER. Od osmog izdanja OŽUJSKO MNL FFER bilježimo isto toliko susreta ove dvije momčadi, a zanimljivo je da, iako je Be-terna (ex Adacta) najtrofejnija momčad OŽUJSKO MNL FFER, Qualia ‘vodi’ u međusobnim susretima. Tako Qualia ima četiri pobjede, dok Be-terna tri pobjede. Jedan susret završio je neriješeno. Posljednji susret u doigravanju je bio onaj iz 20. izdanja OŽUJSKO MNL FFER, točnije u polufinalu u kojem je Qualia slavila 2:1 (2:0) pogotcima Tomislava Lepoglaveca i Luke Davidovića. Za Be-ternu je Krešimir Tadić postigao pogodak. Vjerujemo kako će ponovno biti ovako ‘gusto’ a mi vam za kraj prenosimo izjave vjerojatno glavnih aktera susreta. Najboljeg strijelca OŽUJSKO MNL FFER 25, Marija Crnčevića [Qualia] i onog tko će pokušati spriječiti da “Crni” podeblja svoj saldo na kontu, Dalibora Lukića [Be-Terna].

Mario Crnčević [Qualia]

Budući da je sezona dosad bila takva kakva je bila, nadam se da će obje ekipe doći u najjačem mogućem sastavu. Među nama nema nepoznanica, bit će prava tvrda playoff utakmica. Vjerujem u svoju ekipu i ako pristup bude na razini, četvrtfinale neće biti upitno.

Dalibor Lukić [Be-terna]

Teško je raditi predviđanja kako će ovo izgledati. Ne zna se kakve će se ekipe složiti s obje strane. Mi smo desetkovani što ozljedama što putnicima,no kako god idemo se pripremiti za futsal nakon dugo vremena. Sretno momcima iz Qualia-e i vidimo se u Martinovci.