Pomalo tiho, u sjeni svih pandemijskih preporuka i zabrana, krenula je i nova sezona OŽUJSKO MNL FFER, dvadeset i peta po redu. Pošto prošle sezone nismo imali pobjednika, niti ove sezone nismo imali otvaranje aktualnih prvaka, već su na parket Martinovke kao prvi izašle momčadi Microblinka i Futsal Dinama. Očekivala se kudikamo neizvjesnija utakmica, ipak se jako dobro pamti završnica prošle sezone i velika pobjeda Microblinka nad Cvjetno Pinkdroids. Ali Futsal Dinamo ipak nije Cvjetno i Futsal Dinamo se lagano obračunao sa Microblinkom i slavio s visokih 8:1. Momčad Alena Jukića dobro je ušla u utakmicu i nametnula se od samog početka. Ozbiljan pristup i puno trke ima je doneslo lagodno vodstvo od 3:0 na poluvremenu koje su samo podebljali do kraja. Nakon prvog kola Dragaš je suvereno zasjeo na vrh liste asistenata jer svoje suigrače je čak pet puta poslužio te jednom čak i sam zabio. Sve u svemu Jukić može biti zadovoljan sa prikazanim, samo ostaje pitanje kako će ekipa reagirati kada dođe malo ozbiljniji protivnik.

Iako je minus5 itekako bio ‘napaljen’ na susret s OptimIT, Rebernišak i društvo se nisu pojavili na utakmici te su Medvidović i društvo na najlakši mogući način došli do bodova a OptimIT je dobio ‘opomenu pred isključenje’.

U drugom susretu i skupine dana gledali smo izjednačenu utakmicu između Qualie i Skila koji je morao pronaći zamjene za bivše igrače na privremenom radu u Belgiji. Među vratnicama se Krnaić dobro snašao, ali ipak će trebati nadoknaditi izostanak Matije Rajha, čiji golovi i vodstvo će ipak primjetno nedostajati. Iako je sve krenulo kao u najboljem scenariju jer već nakon dvije minute Modrić ispraća oštro ubacivanje novog igrača zagrebačkog HMNL prvoligaša Alumnusa Dekanića i zatvara drugu stativu za vodstvo Skil-a. Rani pogodak je ipak razbudio Qualiu te uspjevaju izjednačiti u 14′ kada Modrić zabija ponovo. No, ovog puta skreće loptu u vlastitu mrežu i vara Krnaića za izjednačenje. U nastavku susreta Qualia je uspjela prelomiti utakmicu zahvaljujući Crnčeviću koji prvo najbolje reagira u šestercu te ‘posprema’ odbijanac na početku drugog polovremena te već u 22′ postavlja i konačni rezultat utakmice.